Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
lúgosítás: segítő irodalom 10. rész, befejezés
2013. október 28. hétfő, 12:16 | Michaelita

A szervezetünk lúgosítása (segítő irodalom) 10. rész:

Az Új Biológia legegyszerûbben megfogalmazva azt állítja, hogy minden betegség mögött egyetlen alapvetõ ok rejlik, ez pedig nem más, mint a test elsavasodása.

Ezzel ellentétben a régi biológia, amely Louis Pasteur mûvein alapszik, arra az elképzelésre épült, hogy a betegségek többnyire olyan kórokozóktól erednek, amelyek kívülrõl támadják meg a szervezetet.

Az Új Biológiai folyamat, a pleomorfózis felfedezõje. Dr Robert O. Young .Öt tudományos fokozatot szerzett, ezen belül 3 doktorátust. Dr. Young tudós, táplálkozási tanácsadó, pedagógus és mikrobiológus, aki eddig nyolc könyvet írt a táplálkozásról, az egészségrõl, valamint a vér tudományáról és a mikrobiológiáról.
Dr. Robert O. Young könyve: Beteg és fáradt. Szerezze vissza belső környezetét!

Részletesebb, segítő szakirodalom még, megrendelhető könyv formájában:

http://www.nyersetelakademia.hu/elo-etelek-konyve/

Befejezzük a lúgosításról szóló sorozatunkat, remélve, hogy írásunkkal segíthettünk abban, hogy életüket egy egészségesebb, teljesebb pályára állíthassák, amint a kellő döntés megszületik Önökben, hogy képesek áldozatot hozni, mértékletességet gyakorolni a testi-lelki egészségük megőrzése érdekében. Erőfeszítéseinkhez sok kitartást és erőt, egészséget kívánunk!

Nektek persze mindezt közvetlenebb módban, tegezve írtam volna... csakhát ez az anyag eredetileg ismeretlen embereknek készült ... :)

Szép napot és jó egészséget kívánok Mindannyiótoknak!