Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Segítség
2013. október 26. szombat, 21:59 | Tom_28 (útkereső)

Kedves Kobold,

A kettővel ezelőtti albérletemben gyakran megtörtént velem hasonló. Aznap nem tudtam visszaaludni. Az albérlettel szemben lévő házban egyébként korábban meghalt egy néni, és a szobám ablaka az orosz katonák sírjára nézett. A fura, hogy amíg a lakótársam a házban élt, semmit sem tapasztaltam. Miután ő elköltözött és egyedül maradtam az albérletben, akkor jöttek az ilyen álmok. Nyitott szem érzés, a világ érzékelése, mégis képtelenség a mozdulatroka, majd amikor ordítani kezdtem és úgy éreztem, hogy mázsás nehezék ülnek a karomon, akkor nagy nehezen "felríidatam".

Pár nappal később azt álmodtam, hogy abban a szobában vagyok amiben elaludtam. Érzékeltem, de nem láttam, hogy valami megfog, és lassan, méterről méterre átvonszol a másik szobába. Közben úgymond 90 fokkal elfordítva láttam az albérletet, mintha továbbra is aludni. Ahogy átvonszolt a másik szobába, láttam, hogy nyilik az ablak és éreztem, hogy ki fog dobni az ablakon. Álmomban ordítani, kalimpálni kezdtem, és felébredtem az ágyamban. Betudtam hát egy rémálomnak.

Kicsivel később, ebből az albérletből el kellett költöznöm. A másik albérletben már nem tapasztaltam semmi ilyesmit. Viszont ott volt életemben először tudatos álmom. (Képességgekel, tudtam sétálni az álomvilágban, beszélgetni régen elhunyt Édesapámmal.)

Kérlek segíts,
-Mit lehet tenni a szellemek ellen, már ha lehet egyáltalán.
-Van módja arra, hogy újra tudjak tudatosan álmodni? (Ez utóbbi kérdésemben végtelen irodalom van a neten, de nem tudom, hogy melyik működik.

üdv,
Tamás :)