Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
De, hogyan is tudnánk elengedni ezeket az elvárásokat támasztó g
2013. október 25. péntek, 0:25 | fehercsongor

Nekem az agyam segít:
1.rögzíti a vágyakat,rögzíti a megvalósulást is,és így összevethetővé válnak az eredmény megélése során átélt érzelmek a vágy felcsillantottaival.A következő vágyhazugság már szembesíthető az előző megélésének a valóságával,vagy azzal az emlékkel,amivé azt színeztem,fakítottam.A sokadik alkalom után már csak a szemébe röhögök a bevonzott (saját) pipec vágynak,és szegény lógó orral ódalog el.
Nekem a hitem segít:
2.tudom,hogy csak a legjobbat kapom,vagyis amit megérdemlek,elhiszek,és kényelmesen el tudok fogadni.Ha nem tetszik,nem teremtem újjá,lépek az első alkalmas alkalommal,addig viszont kiélvezem a helyzetben levő teljességet,és nem azon filózok,hogy miért nem jó,ami van,és nem is azon,hogy mi lehetne.A tökéletesség úgyis bennem ég,a megvalósulásban pedig többé-kevésbé sikeres metszeteit kapom.
Sok vágyam és tervem volt ,amit elizzadtam,vagy megvalósult:
3.ezért a tervezéssel kapcsolatban idegenkedő a hozzáállásom.Az élet túl változatos,és így váratlannak tűnő meglepetésekkel teszi vonzóvá magát (fejreállítva a tökéletesen kidolgozott terveket),és ha kiötlöd,hogy mi kellene,akkor nyelvet öltve nyújtja át vágyaid valóságát,hogy benne torz tükörként bámulhasd magad.Mint precíz szűz,mégis azt mondom,hogy egy laza irány,célkitűzés nem árt,hogy legyen mégis mihez viszonyítani azokat a csodálatos vargabetűket ,kacskaringókat,amiken végiggaloppozunk. Üdvözlettel:felacso
U . i . : Na persze a valóságban nekem sem ilyen ilyen könnyed,kerek és gördülékeny az út,mint ahogy a fentebb leírt megfogalmazások sugallják,de legalább elvi szinten igyekszek nem nehezíteni,keresztbe tenni magamnak.