Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia Aditi! Tökéletesen átérzem a helyzetedet. Ördögi körnek
2009. július 18. szombat, 13:53 | Nagy Edit2   Előzmény

Szia Aditi!

Tökéletesen átérzem a helyzetedet. Ördögi körnek tűnhet, mert ahhoz, hogy otthont teremts Magatoknak, ahhoz dolgoznod kéne, viszont nem tudsz dolgozni, mert beteg vagy, meggyógyulni meg nem tudsz ezek a körülmények között.

Én azt mondom, hogy ez az a helyzet, amikor semmi mást nem tehetsz, mint elfogadod a helyzetedet. De nem úgy értem, hogy beletörődsz, hanem tudatosítod az érzéseidet, meglátod benne a tanulni valót, megérted miért történik ez Veled, és mélyen befogadod, elfogadod a teljes kiszolgáltatottságot, az agressziót, azt hogy nincs magánéleted stb.

Ezekben a Sanyi CD-i tudnak Neked segíteni, én is onnan tanultam meg.

Az elfogadás által sok energiához jutsz majd, mert nem az ellenállásra megy el az energia.

Tudom, hogy ez nem az egyik napról a másikra fog menni. Azt is írtad, hogy nincs magánéleted, de azért biztos találsz rá módot, ha máskor nem este, hogy meditálj a Sanyi CD-in található anyagok segítségével.
Ha lassabban is fogsz haladni eleinte, de haladni fogsz.

A "szalutálást" nem úgy értettem, hogy bármi anyagit fel kell mutatni hozzá. Ha Te belülről mélyen fogod tudni tisztelni Magad, és nem érdekel mit szól az apád, hogy mit csinálsz, vagy mit nem, ezt Ők is meg fogják érezni Rajtad, és másképp fognak viszonyulni hozzád.

Lehet, hogy félsz is a változtatástól, a betegséged "kapóra jön" (tudattalatt), hogy igazolást nyerj, Te nem tudsz mit tenni, mert hát a szüleid úgy bánnak Veled, ahogy, és hogy ne kelljen megélned az agressziódat, mert az energiát vesz el Tőled.
Biztosan tudom, hogy a meg nem élt agresszió sokkal-sokkal több energiát vesz el, mint a kiadott agresszió.

Szerintem nem azt kellett volna mondanod a kisfiadnak, hogy "majd legközelebb megeszed a salátát.) Csupán annyit mondtam volna az apámnak: Tudom, hogy aggódsz a gyerekért, és szereted őt, azért akarod, hogy megegye a salátát, és igazad is van, hogy kell neki a vitamin. Úgy gondolom, hogy a jó példával tudjuk megtanítani a gyereket. Ha látja, hogy mi sok salátát eszünk, előbb-utóbb Ő is követni fogja a példánkat, mert a gyerekek utánzással tanulnak.
Aztán az is lehet, hogy soha nem fogja szeretni a salátát, mi sem szeretünk mindent, akkor majd kap más zöldséget.

Egyébként meg sok gyerek válogatós, biztos apukád sem evett meg mindent gyerek korában. Más alkalommal, amikor éppen nem ideges beszélgethettek erről, az ő gyerekkoráról stb.

Szerintem a szeretetteli kommunikáció nem az, hogy "behódolunk", hanem megértjük, hogy a másik miért azt teszi amit, és akkor már tudjuk is kezelni Őt. És az meg már a mi önismeretünk, hogy megvizsgáljuk,majd feldolgozzuk, hogy miért zavar az, ahogy Ő reagál.

Csak annyit tudok Neked mondani, hogy mindezeket tökéletesen el lehet sajátítani Sanyi CD-iből.

Üdv.:
Mackó