Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
árnylények, és hallucináció.
2013. szeptember 19. csütörtök, 15:07 | Wanderer (útkereső)

Üdvözlet!

Árny lényekkel kiskorom óta találkoztam már, de "bántani" csak két hónapja kezdett/kezdtek. Arra én is rájöttem már, hogy leküzdeni csak pozitív dologgal, főként szeretettel lehet.
Tegnap éjjel volt megint találkozásom egy árnylénnyel, de mellette volt hallucináció is. Éppen küzdöttem az árnnyal, és a szemem sarkából láttam, hogy a tőlem jobbra helyezkedő ajtó kinyílik, és bejön egy idős asszony, hosszú fehér ruhában ( elsőre azt hittem az idős hölgy az, akivel jelenleg éppen együtt lakok, és a szomszéd szobában aludt ), köszöntem is neki, de alig hallottam magamat is, így nem tudom ő beszélt e hozzám. de amikor rendesen oda tudtam fordulni az ajtó felé ( ami nehézkes volt, mert az árnnyal küzdöttem éppen, és nem engedte, hogy elforduljak tőle ), láttam, hogy az ajtó zárva, és nincs ott senki. Majd újra az árny felé tekintettem, és szemem sarkából ismételten láttam az idős hölgyet, és éppen felvesz ( de az is lehet lerakott, vagy oda adott valamit, perifériás látószögből ezt nehéz volt megállapítani ) valamit az asztalról, majd kisétált.
Nem sokkal ezután sikerült leküzdenem az árnyat. Tudom mivel idéztem elő, és azt is, hogy, hogyan győztem le. Azt nem tudom, hogy ez a látomás mi volt, hallucináció, vagy a bizonyos "fénylény", akiről a felettem szóló látogató írt. Mert nagyon valóságosnak tűnt.