Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Lehet még egy ok...
2013. szeptember 18. szerda, 13:14 | Éva.   Előzmény

... Amikor a különböző ,,beavatásoknál" becsatlakoztatnak egy bizonyos ,,csatornába" ahonnan annak az adott mezőnek az energiája jön,illetve ilyenkor kölcsönhatás is van az adott személlyel. Tehát ilyenkor általában az a csatorna elzár minden más hozzáférést.
Ezért érdemes nagyon jól meggondolni ,hogy az ember milyen úgymond ,,beavatásokba" megy bele,mert egy bizonyos csatornával ,,lezárhatják " minden más elől a korona csakráját...
Amikor az ember feleszmél esetleg,hogy milyen erős függőségi viszonyba került,akkor meg már nagyon nehéz eltávolítani ezeket a csatornákat.

Saját magunk spontán is bekapcsolódhatunk ilyen mezőkbe/akár többe is/,a hiedelmeink,hit rendszerünk ,odafordulásunk alapján. Ezt viszont szabadon változtathatjuk,és tőlünk függ az ebbéli szabadságunk. Ha nem ragadunk bele önként egy ilyen mezőbe,akkor nincs probléma,de mi magunk is képesek vagyunk megcsinálni egy kizárólagos kötődést/függőségi viszonyt/ egy bizonyos energiamezőhöz. Ilyenkor mi magunk zárjuk el a korona csakránkat minden más elől.