Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Élmények a Szent István ereklyéknél Székesfehérváron
2013. szeptember 18. szerda, 11:10 | Huszti Sándor -...

A korábbi ereklyés élményeken felbuzdulva, szombaton elmentünk Székesfehérvárra megnézni és megérezni az ott kiállított Szent István ereklyéket. Az eredmény vegyes volt.

A kiállítás nagyon tetszett! Befogadható mennyiség, jól összeszedett ismeretanyag igényesen megjelenítve, csak ajánlani tudom minden érdeklődőnek!
Külön "szerencse", hogy ugyan nem kaptunk tárlat bemutatást a múzeumtól, viszont egy iskolás csoporthoz csatlakozhattunk és a tanáruktól rengeteg hasznos információt hallottunk. Ezt még kiegészítettem a napokban hozzá olvasott netes anyagokkal, így egészen jól átláttuk, megértettük István korát és az események valódi mozgatórugóit.

Pár ajánlott link:
http://martelyman.blogspot.hu/?view=classic
http://goo.gl/eiFY1D
http://magyarnarancs.hu/lokal/szent_istvan-ereklye_a_fejebe_kerul-60072

A kiállítást végig néztük, megérkeztünk az ereklyék termébe. Már belépve éreztem egy erőt, ami ugyan nem volt erős, de azért jól elkülöníthető volt a kiállítás többi részétől. Ebben a teremben volt a három Szent István koponyacsontját őrző herma és néhány egyéb ereklye, például egy állkapocscsont és egy lábszárcsont.

Először az "egyéb" ereklyéket jártam végig. Az állkapocscsontnál és a lábszárcsontnál is éreztem valamit, nekem az utóbbi volt tisztább, egyértelműbb. Utána átsétáltam a hermákhoz.

Itt jött a meglepetés: Nem ugyanazt az energiát éreztem mindegyikből!

A Zágrábból idehozatott hermának ugyan volt egy eléggé erős energiája, de az nem volt olyan tiszta és nem is ugyanaz a rezgés volt, mint ami a termet általában áthatotta, mint Szent István rezgése.

A középre kiállított székesfehérvári herma üres volt! - mármint energetikailag. Biztos van benne egy-két csontdarab, de azokból semmilyen erő nem áradt, olyan üres volt mint egy barlang.

A kalocsai herma viszont az volt, amiért odamentünk. Gyönyörű ereje, kellemes és nyugodt bölcsessége sugárzott. Különösen oldalról és hátulról lehetett jobban érezni.

Ezek után a többivel nem is foglalkoztunk, csak a kalocsaira kapcsolódtunk rá és jó tíz percig engedtük magunkba áramlani. A szent erő ismét megnyitotta a csakra soromat, feltöltött és felemelt.

A végén megbeszéltük a többiekkel, ki mit érzett. Csaesz szó szerint ugyan azt mondta el, mint ami bennem is megfogalmazódott az ereklyék kapcsán. Annyi különbség volt csupán, hogy Ő az állkapocscsontot érezte erősebben az egyéb ereklyék közül.

Megdöbbentett mindannyiónkat, hogy a Székesfehérváron őrzött ereklyetartó egy semmit tartalmaz! Évek óta ehhez imádkoznak, ezt viszik a tömeg elé az ünnepek alkalmával, a nagy semmit. Így a hatás is elmarad, marad a placebo, a hit.