Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Energia küldés
2013. szeptember 18. szerda, 7:17 | Domoszlai Katalin   Előzmény

A küldött energia tisztasága függ attól, az adott lélek mennyire tiszta és milyen technikát használ. Lelkes amatőrök, vagy egós szándékkal terhelt "mágusok" rosszabb állapotot hoznak létre, mint az eredeti.

Másrészt a tiszta prána kivételével - amit magas rezgésű természeti helyeken tudunk felvenni - bármelyik energia jól működő földelés nélkül túltöltésből eredő állapotot idézhet elő.

Az alsó csakrákból, mint a talp és a gyökércsakra, fel tudjuk venni a földenergiát, a koronán át az égit, a légzéssel pedig a pránát vagy amire a légzést programozzuk. Az áramlás, ami a csakrákat összekötő középső csatornán folyik, elakad a blokkokban.

A túltöltés víz típusú, szennyezett energiával zavaros, elmosó érzelmi hullámzást eredményezhet.
Tűzzel történő túltöltekezés esetén pedig túlpörgés jelentkezik. Levegő típusú szennyezett energia zavaros gondolkodást, fejfájást eredményez. Túl sok föld pedig földhözragadtságot, nehézkességet.

Ha valaki életerő hiányos, azt jelenti, a kettes csakrája alul működik. Ha a szolárnál, az egó központnál akad el az energia folyam, az életben így jelentkezik: nem akarom, mást akarok, másképp akarom, sehogy sem akarom. A hajléktalanságtól való félelem komoly gyökércsakrás blokkot jelez.

A kettes csakra, az életerő központon kívül felelős az új megszületéséért és a közösséghez való alap szintű kapcsolódásért.

A közösen átcsatornázott energia a fentiek ellenére hasznos tapasztalat lehetne Gábornak, megtapasztalni a telepatikus segítségnyújtás erejét. Én szívesen csatlakozom, a küldött energián kívül mindenképpen beépítenék a folyamatba egy tisztító szűrőt :-)