Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Én Jézus energiájával nem templomban találkoztam. Egyszer addig
2013. szeptember 16. hétfő, 11:24 | Aditi   Előzmény

Én Jézus energiájával nem templomban találkoztam. Egyszer addig sírtam, amíg találkoztam ezzel az energiával, legalábbis, azt hiszem az volt. Istennel beszélgettem, de azért gondolom, hogy Jézus volt, mert a műtétem után a kómában konkrétan Jézust hívtam és ugyanaz az energia jött.

Mindkét esetben nagyon rövid ideig tudtam csak elviselni, pedig iszonyúan jó volt. A kómában kicsit tovább. :) Mindkét esetben annyira feltöltődtem tőle, hogy hosszú hatása volt. Az első esetben, amikor "belesírtam" magam az energiába, csak pillanatokig volt jelen, de napokra boldog voltam utána, és elkezdtem visszanyerni az erőm -az elkeseredettségből az élet felé. Ez még jóval a májműtét előtt volt. A kómában sok minden történt, "Istennel is beszélgettem", de tényleg -konkrétan kiadta a feladataim. Mégis azt gondolom, hogy a Jézussal való találkozás töltött valószínűleg annyira fel, hogy több, mint egy évig nagyjából folyamatosan úsztam a boldogságban. Aztán szép lassan visszatértem a földre. :S (Ego néni befigyelt újra.)

Szerintem belül, valószínűleg mindegyiket megtaláljuk. Valószínűleg csak eléggé kell koncentrál tudni rá, melyiket keressük. Ezt egyébként tanultam is, ettől függetlenül, ez nem jutott eszembe, amikor tapasztaltam.

Van egy Jézus szobor itt egy templomban, amit nagyon szerettem, mert nem olyan mű, mint sokuk. Amióta nem énekelek kórusokban, nem járok templomokba. de biztos vagyok benne, hogy egy ilyen szobor is elég, hogy az ember megérezze amit meg akar. Mert nem a szobor és az ereklye a lényeg, hanem a dolog helye a kollektív tudatban.

Azt nem mondom, hogy olyan egyszerű előásni. Nekem is csak két esetben sikerült. de már tűnődöm rajta, hogy újra kipróbálom a sírós-módszert. :)

Namaste