Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
ahogyan én csinálnám
2013. szeptember 15. vasárnap, 9:21 | Michaelita

Nem vagyok szakértő a témában, max. jó tanácsot tudok csak adni :)

Ha egy lény közelségét érezném, akkor próbálnék rákérdezni, hogy ki ő és mit kíván tőlem (de egyáltalán nem biztos, hogy van olyan tudatossági szinten, hogy ennek van értelme)
Illetve talán még fontosabb, hogy próbálnám visszajuttatni őt a saját dimenziójába.
Volt már rám-akaszkodott halott szelleme, akit így segítettem vissza, pontosabban tovább az útján.
A tanácsot interneten olvastam és alfában kellett őt megkérnem (felszólítanom), hogy távozzon az útjára. A tanács működött, a szellem távozott (részletekre már nem emlékszem, mert régen volt)

A 3. szem felnyitásával és hasonlókkal semmiképp nem foglalkoznék, mert könnyen meglehet, hogy olyasmit is sikerülne meglátni, amire még egyáltalán nem vagyok felkészülve.
Ugyanis a bölcs belső vezetésünk pontosan tudja, hogy mikor vagyunk már felkészülve egy-egy képesség használatára és akkor meg is kapjuk, de nem előbb.
Sajnos a kierőltetett képességek sokkal többet árthatnak nekünk, mint amennyire a hasznunkra vannak.
Arról nem is beszélve, hogy elég nagy felelősség nehezedik ránk egy-egy képesség "megkapásakor", ehhez is fel kell nőni, hogy ezt megfelelőképp, a megfelelő időben fel tudjuk vállalni.

Az angyali jelenlét, vagy a saját szellemi vezető, vagy a saját őrangyal érzékelésével kapcsolatban nekem is az a tapasztalatom, hogy az mindig és mindenkor bátorító, megnyugtató, békét és szeretetet sugárzó, soha nem bírál, kritizál, vagy hasonlók.
Ha túl eltérő (nagyon tiszta) a rezgése az angyali lénynek, még akkor is arra bátorít, hogy ne féljünk és röviden az értésünkre adja üzenetét (szóval, gondolatfolyammal, érzésekkel).
S az ilyen érzékeléskor feltöltődünk energiával, jó érzéssel, békével, nyugalommal, szeretettel, innen is lehet tudni, hogy a lény akivel kapcsolatba kerültünk hova is tartozik/tartozhat (mert a segítő lények soha nem vesznek el, mindig adnak: kéretlenül is, önzetlenül és szeretettel).
Nekem van olyan is, hogy nem is a lényt magát érzékelem, hanem csak egy illatfelhőt, de akkor is csupa jó érzéseket hív elő belőlem ez az illatfelhő érzékelés is és hálásan megköszönöm azt is, hogy kizökkentett a mókuskerékből és tanúságát adta egy másik valóságnak, egy másik létformának.

Az érdekes dolgok megtörténtének nem feltétlenül kell más lénytől származnia. Az utalhat a saját képességek/készségek újraaktiválódására is, akár...
Érdemes megfigyelni, és utánagondolni, hogy az érdekes dolog megtörténte előtt éppen mire is gondoltál, mi foglalkoztatott, minek adtál magadban energiát (mit hívtál magadhoz tudattalanul is).
Szóval visszafelé gondold végig, hogy mi zajlott Benned előtte.
...Vagy még az is lehet, hogy a gyermeked képességei/készségei próbálnak újraaktiválódni, ami egy teljesen természetes és örvendetes folyamat ... szóval figyelj, gondolj utána, ... több minden kiderülhet... szerintem legalábbis :)

Saját tapasztalatom az, hogy a gyermekeink - mintegy jutalomképp - még több képesség birtokosaiként születnek meg, mint mi magunk. Ők a többszörösét hozzák magukkal annak, amin mi "csak dolgoztunk" a megszületésük előtt. Ez nekem visszaigazolás is arra, hogy érdemes volt csinálnom és arra, hogy igenis van spirituális fejlődés, nem is kevés (csak látszólag tűnik kevésnek)