Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szerintem konkrétan Jézust nem érezhetjük. /Mert mint Jézus már
2013. szeptember 14. szombat, 18:42 | Éva.   Előzmény

Szerintem konkrétan Jézust nem érezhetjük. /Mert mint Jézus már nincs megnyilvánulva a világban./

Jézus /Krisztus/ egyetlen egyszer nyilvánult meg a világban ,akkor mindenki aki a közelében volt érezte az energiáját. Másodszor akkor lesz itt,mint Jézus/Krisztus/,amikor vége lesz ennek a korszaknak,ennek a világnak,és úgymond ,,megítéltetünk".
Tehát szerintem úgy mint Jézus nincs itt,mert ha hiszünk az Evangéliumoknak,akkor Ő ugye a ,,feltámadása" után újra az Atyánál van, a Szentháromság,az Isten részeként. /Atya ,Fiú, Szentlélek/.
Az Istent pedig megnyilvánulatlan formában nem érezhetjük, ,,neutrális".
Amit ebből az Istenből érezhetünk az, az az energia amit Ők Szentléleknek neveznek. Mondja is Isten ugye,hogy elküldöm nektek a ,,Szentlelket". Szerintem ezt érezhetjük a templomban ,ha nyitottak vagyunk rá. /Amiről Te írtál az más,az valóban az adott Szent energiája. És ennek is meg van a magyarázata/.

Én korábban sokat jártam templomba,egy ideje már alig,de mindig ugyanazt éreztem. Mintha a koronacsakrámhoz bekötődött volna valami,ami tejesen áthatotta a tetemet is,és nagyon jó érzés volt,bár ez így nem kifejezhető. És időnként a korona csakrámnál meg is lóbált.
Néha itthon is ha valakiért imádkozom,ugyanazt érzem. Erős energia fejtetőn/ ami áthatja a testet is/,és ,,belóbál" :-) Szerintem ez mindenkinél más élmény. Szóval ez nem Jézus,hanem a Szentlélek,hogyha hiszünk az Evangéliumoknak.

Ui: Amit fentebb írtam,hogy Jézus azt mondta,bár valamelyik Apokrifben ,nem a Bibliában,ha jól emlékszem,hogy Ő ott van a kő alatt is,szóval azt nem a Jézusi mivoltjára érthette,hanem Istenre,hogy Isten ott van mindenben,mert Ő többször elmondta ,hogy egy Istennel. ,,Az Atya és én egyek vagyunk...Én nem e világból jöttem... az Atya bennem én Őbenne...stb...