Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
A korona csakra nyitottságától függ
2013. szeptember 13. péntek, 4:55 | Domoszlai Katalin   Előzmény

mennyi energiát tud egy pap vagy templomba járó ember felvenni.

A korona csakra megnyílásának a legerősebb blokkja az őrülettől való félelem.

Ha be is jön az energia, a következő elakadás a torokcsakrában jelentkezik. Ott vannak az igazság elfogadásának a blokkjai, maga a biblia elferdített, átírt fordításai, mint akadályok. Én magát a prédikálást is a torokcsakra túlműködésének látom, mindenki az tanítja, amiben saját magának fejlődnie kell :-)

Ez a fejlődés lassú. Ahogy érezted, az átalakulás finom. Neked lehet elég lehetne pár év, évtized, a többieknek pedig sok sok új leszületés :-)

Jézussal kapcsolatban úgy gondolom, a legegyszerűbb válasz, ha megkérdezed tőle magától. Archetípus vagy, vagy születtél emberként? Meg is próbáltam, erre ezt a választ kaptam: jártál-e már úgy, hogy egy ember, egy vallás, egy politikai rendszer annyit hazudott, hogy már azt sem hitted el, amit kérdeztek? :-)

Dobálj ki mindent és adj helyet az igazságnak!

Ezt elkezdtem, de akkora kuszaságot találtam, a Jézus Krisztus szupersztártól a nagymamám szentképéig, hogy rájöttem, alapos tisztító munkát kell végezni. Most a fizikai testem gyógyítójaként tudom a legtisztábban érzékelni.

Még egy tanítás jött Jézustól, ő azért nincs a templomokban, hogy bárhol veled lehessen. Ott vagyok, belül, minden emberben, befelé keress, ne egy külső fizikai helyen.

Minden archetípus, a krisztusi is a emberiség közös tudatalattiján keresztül tud megnyilvánulni, ezért tévedésekkel szennyezett. Mint ember, a leszületését használta fel arra, hogy kívülről, tanítóként próbálta az emberek blokkjait nyitni.

A válasz tehát az is.