Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia Aditi! Tudom, hogy nagyon keménynek tűnnek Sanyi szavai, és
2009. július 17. péntek, 19:06 | Nagy Edit2   Előzmény

Szia Aditi!

Tudom, hogy nagyon keménynek tűnnek Sanyi szavai, és nagyon fájhat. De biztosan Te is tudod, hogy az igazság fáj.
Viszont hatalmas lehetőséget kaptál a változásra, a fejlődésre, ha most azok a sorok nagyon kizökkentettek magadból és sírsz és dühös vagy, ha hagytad, hogy hassanak Rád a fent leírtak, és leromboljanak benned valamit.

Csak akkor tudunk tovább lépni, ha bevállaljuk azt, hogy nem vagyunk tökéletesek.
A fejlődés pont arról szól, hogy hibázunk, hiszen ezek nem is hibák, csak tapasztalatok, amik hozzásegítenek a végső valósághoz, hisz a hibán keresztül legalább tudjuk, hogy úgy nem megy.

Csak egyetlen személyes megjegyzésem lenne a betegségedhez: Mivel a máj a méregtelenítés szerve, én azt érzem, hogy Te félsz az agressziótól. Az összes mérget lenyeled a "namaszte" szellemében.

Addig nincs igazi "namaszte" amíg nem vagyok egységben önmagammal, hiszen a másikban is csak azt tudom meglátni, amit magamban megtaláltam már.
Ha pl. leszívják az energiámat, akkor nagyon nem vagyok egységben önmagammal.

Tapasztalatból tudom, ha átgondolod és feldolgozod legalább egy részét annak amit Sanyi írt, akkor óriási eredményeket tudsz elérni önmagad fejlődésében, az életedben, amit kívülről mások is észre fognak venni, és elérheted azt, hogy a szüleid neked fognak "szalutálni".

Üdv.:
Mackó