Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
érzékelések
2013. szeptember 12. csütörtök, 9:52 | linus12

Szia!
Szívesen válaszolok neked, ha tudok, de mint mondtam, nem vagyok szakértője a témának.
Korábban nem foglalkoztam a szellemekkel, pedig, ahogy visszaemlékszem rá, mindig voltak körülöttem. Érezheted azt, hogy rád tapadnak, mert ők nem ide tartoznak, így a te energiádból élnek. Vagyis téged és a környezetedet szívják le.
Ha valaki megjelenik, és érzékeled is őt, a belső hang meg fogja mondani, hogy jó vagy rossz szándékkal érkezett. Többnyire csak egy kis ráhangolódás kell, nem muszáj hozzá meditálni. Természetesen megkérdezheted, ki ő és mit akar. És ha a válasz nem tetszik, el is küldheted.
Én úgy veszem észre őket, hogy pattognak a tárgyak, de a múltkor összetalálkoztam egy vicces kedvű lénnyel is, ő a térdemet csikizte.
Az érzékelés szerintem mindenkinél más. Egy barátunknál a fejem kezdett el zúgni, mikor rájöttem, hogy van ott valaki. Máskor lépéseket hallottam. Vagy előfordul, hogy a számítógép viselkedik furcsán.
Szerintem, ha angyalról vagy szellemi vezetőről van szó, nyugalmat, bölcsességet kell érezned. De ha mindenképp bizonyságot akarsz, próbálj velük kapcsolatba kerülni. Csak óvatosan.
Nem kell mindent értened, én is utólag látok rá sok dologra. Mostanában kezdem érteni, miért tituláltak engem folyton furcsának. Pedig különleges képességem sosem volt. Csupán látom azt, ami fölött más elsiklik.
Ha valaki szakértője a témának, nyugodtan szóljon hozzá, korrigáljon, egészítsen ki, én is szeretnék róla többet tudni.