Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Sziasztok! Látom, hogy nagyon sok embernek nyújtottatok már
2009. július 17. péntek, 12:57 | Sarayel (útkereső)

Sziasztok!

Látom, hogy nagyon sok embernek nyújtottatok már segítséget, így én is billentyűzetet ragadtam most, mert erre a "betegségre" eleddig nem érkezett megoldás.
Problémám röviden a következő: lassan már 7 éve, hogy kevert szorongásos és depressziós zavart állapítottak meg nálam, azóta kisebb szünetekkel gyógyszereket szedek. Alapjáraton ehhez hozzá lehet szokni, illetve le is lehetne szokni róla, de sajnos már több, mint egy éve, konkrétan tavaly május óta előjött egy új tünet: nem tudok nyelni. Minden orvosi kivizsgáláson voltam már, minden negatív lett. Nyugtatók nélkül még a saját nyálamat is alig tudtam lenyelni, ezért muszáj szednem őket. Sokszor nagyon neki tudok keseredni, hiszen szeretnék gyereket, de így finoman szólva is nehézkes lenne a dolog.
Egy ideig jártam meditációra, most sajnos anyagi körülményeim miatt nem engedhetem meg ezt magamnak, ott is több utat bejártunk, de nem tudtunk fényt deríteni e dolog okára. Annyi biztos, hogy még az első időkben egy meditáció után (ha fontos, mi történt ott, leírom később) elmentem egy ismerősömhöz, aki kineziológiát tanul, ő is egy kicsit kezelésbe vett, és utána kb. 2 hétig semmi problémám nem volt, aztán kezdődött elölről az egész.
Még annyit, hogy e dolog kialakulása előtt úgy másfél hónappal lett vége egy majdnem 3 éves kapcsolatomnak. Azóta megtalált a szerelem, a tünetek mégsem múlnak el. Mit tegyek?
A választ előre is megköszönöm, üdvözlettel:
Sarayel