Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
mi az igazi probléma?
2013. augusztus 22. csütörtök, 23:56 | Michaelita

Kedves Gábor!

Ez így túl általánosan van megfogalmazva, így nem tudok jó választ adni rá, sőt igazából így válaszolni sem igazán lehetséges rá.

De akkor vegyük konkrétan: ha pl. betegségről lenne szó, akkor biztos hogy van megoldás, csak tovább kell keresni és legfőképp az illető gondolkodásmódját, hitrendszerét, életvitelét kell átalakítani, de nagyon!

Ha állásról, hivatásról van szó, akkor is sok mindenfélét kell/lehet tenni, de legfőképpen hinni és hinni kell minden szinten (bármennyire is ez a legnehezebb ebben a helyzetben)

Ha megélhetésről van szó, akkor pedig be kell érni a leginkább elérhető pénzkereseti lehetőséggel, ami épp adódik/adódhat.

Ha mindezek mégsem mennének, vagy/sőt! ezek mellett is, valóban sokat segít a jelen helyzet elfogadása, mert ez ad egy olyan stabil kiinduló pontot, ahonnan el lehet indulni.

Azt is jó lenne tudni, hogy mit értesz az "élet adta feladatok alatt"? Megvizsgáltad-e, hogy vajon az Isten akarata megegyezik/megegyezhet-e azzal, amit "élet adta feladatnak" gondolsz? Nem hinném! Mert akkor a kellő égi segítséget is megkapnád az életed feladataihoz, ebben biztos vagyok!

Az "egy életen át nem sikerül megoldani" kifejezés nekem egy kicsit erősnek tűnik, mert az elmúlt 56 évben én azt figyeltem meg, hogy mindannyiónknak vannak nem csak hullámvölgyei, hanem hegymenetei is. Addig is míg az ember eléri a "hegymeneti" fokozatot lehet fohászkodni, imádkozni, közelebb húzódni Istenhez (templomon kívül is akár, egy csendes, nyugodt sarokban).

Imádkozni már csak azért is tanácsos volna, hogy az ember a rá nehezedő nyomástól felszabadulhasson, az ártó erők hatalma gyengülhessen.

Mindehhez kitartást és sok-sok lelki erőt kívánok!

Nemaste!