Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
halottakkal beszélni
2013. augusztus 22. csütörtök, 23:39 | Michaelita   Előzmény

Kedves Blogolós Társunk!

Ha ennyire nagy szükségét érzed annak, hogy még egyszer, utoljára beszélhess a nővéreddel és az apukáddal, akkor tedd meg.

Vonulj el egy csendes sarokba, kapcsolj ki csengőt, tv-t, rádiót, telefont, mindent és merülj mélyen magadba. Hallgass befelé és mondj el mindent nekik - külön-külön -, amit még mondani szeretnél. Ha nekik is lesz közlendőjük számodra, akkor azt érzésben, intuicióban, gondolatban úgyis megkapod tőlük.

Nem az a lényeges, hogy ők beszéljenek, hanem az, hogy Te mindent elmondhass nekik, amit el szeretnél. Tedd meg mielőbb és azután engedd el őket, hogy felszabadulhassanak és távozhasson a lelkük a lelki világba, a szellemük a szellemi világba. Ugyanis ameddig ez az elengedés a részedről - és a többi családtag részéről - nem történik meg, addig ők ide vannak láncolva a föld körüli szférába és nem tudnak nyugodtan távozni.

Ha egy ilyen alkalom kevés, akkor ezt tedd meg mindaddig, amíg csak szükségét érzed.

Egyébként meg az is segíthet, ha magad elé veszel egy üres lapot és - külön-külön - levelet írsz nekik. Mindent megírsz nekik, ami közlendőd van. Azután, ha mindent kiírtál magadból a lapot égesd el és és hagyd, hogy a gondolataid és érzéseid is ugyanúgy semmivé váljanak mint az elégett, porrá váló papirlap.

Kívánom Neked, hogy mindezt végig tudd csinálni és megleld lelki békédet!

Nemaste!