Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Sanyinak Neki, és egy kérés a bloggal kapcsolatban...
2009. július 16. csütörtök, 22:02 | Aditi

Kedves Sanyi!

Nem értem, mi indított téged erre, és azt sem, miért nem válaszoltál egy kérdésemre sem. Mert nem indokoltad.

De nem is dolgom foglalkozni a te motivációiddal, hiszen elsősorban magunkkal van dolgunk, és te nem kérdeztél engem.

Ha van valami mondanivalód, üzeneted számomra, esetleg nem tetszik, vagy éppen tetszik valami velem vagy az írásommal, kérdéseimmel kapcsolatban, azt nyugodtan közölheted.

Ez most ugyanaz a kommunikációs-zavar, amivel kezdtük az elején, de úgy látszik, nem értetted meg, vagy nem érdekel.

A te döntésed.

Két dologra azonban hadd hívjam fel a figyelmed.

1. Én segítséget kértem tőled. Amikről írtam, nekem mindennapos szenvedést okoznak. Egy részük születésem óta, egy részük 14 éve, amikor először gyulladt be a májam, és egy részük azóta, amióta a szellemi képességeim elárasztottak.

Amióta tudok is róla (nem csak sejtem) hogy a tudatosság segíthet életben maradnom, és felnevelnem a hat éves kisfiam, minden erőmmel azon vagyok, hogy fejlődjek, változzak. Nagyon sok szenvedésen és változáson vagyok túl.

Most az a szint jön, hogy meg kell tanulnom uralni a fizikai világot. De nem csak egy vírusfertőzésből kell felállni. Hanem újramaterializálni a testemben velem nem-született szerveket.... és feltámasztani egy halott májat.

Te már tudsz ilyet, Sanyi?

És voltál valaha olyan helyzetben, hogy ha nem tudsz ilyet, meghalhatsz, bármelyik pillanatban?

Akkor miért nem a kegyelem hangja szól a szívedből, amikor kérdezlek?

Miért nem lépsz ki a tanult sémáid, egód medréből?

Még mindig nem vetted észre mit keresek én itt a kérdéseimmel? :)

Az igaz tanítót az különbözteti meg az okostól, hogy bölcsesség van a szívében és végtelen kegyelem-érzés mások iránt, még akkor is, ha nem tudja, mi rejtőzik a kérdéseik, szenvedéseik stb. mögött. És MINDEN TETTÉT AZ MOTIVÁLJA. De erről már beszélgettünk...

Ezért, amikor egy ilyen reakcióval találkozok egy magát az emberek segítésére "felkent" emberrel (legyen az egy orvos, aki arra sem méltat, hogy megkérdezze a nevem, egy pap, akinek egy újabb bárány vagyok, akinek beadhatja a hazugságokat, ami szerint maga sem képes élni, egy egyetemi tanár, aki észre sem veszi, de nem azért tanít engem, hogy NEKEM jobb legyen attól amit ő is tud, erre nem is képes figyelni, hanem mert újra és újra előadhatja milyen okos... - tisztelet minden kivételnek), még mindig meglepődöm.

Azért kérdeztelek éppen téged, mert reméltem, hogy az önismereti tapasztalataid olyan sokrétűek és mélyek, hogy tudsz nekem válaszolni, egy olyan élet kérdéseire, ami tudom, nagyon szokatlan.

Az orvosok is emiatt nem tudtak velem mit kezdeni. Kiesek a rutinból, annál az egyszerű oknál fogva, hogy ezt a született betegséget nem szokták túlélni. Ilyen blokk, aminek az okait kutatom, egyszerűen NINCS. Mert akinek van, az halott. A természet reménysugara az életem.

Talán éppen ez a rutin-módszerekből való kiesettségem okozza, hogy ugyanilyen hatással vagyok az emberekre magam körül. Már máshol is tapasztaltam, hogy csak az tudott segíteni nekem (az az orvos, az a pszichológus...stb), aki képes volt feladni az egója programjait, és ÉLNI végre, élő emberként, kreatív feladatként tekinteni rám. Aki valóban meg akart ismerni, mert megszületett szívében szeretet a feladata által... És ezzel maga is sokat profitált.

Esetleg próbáld meg te is.

Nekem továbbra is feladatom, hogy a tudatosodásom során meg kell értenem az okokat. Még ha olyanok is, hogy sokan, sok tapasztalattal sem tudnak válaszokat adni.

De tapasztalom, hogy akikkel beszélgetek, mindig segíteni tudnak egy kicsit a válaszaimnak a meglelésében. Mert a szeretetnek ez a természete.

Már ha válaszolnak.

Az, ahogy bántál a hozzád-fordulásommal, a kinyílásommal, egyszerűen faragatlan. Ami ebből rám vonatkozik, annyi csupán, hogy ahol nem adnak fagyit, oda nem kell menni fagyiért...:) És nem ott kell kopogtatni, ahol játszanak az ajtóval, ahelyett, hogy kinyitnák.

És még annyi tartozott rám, hogy elmondjam neked mindezeket.

Mert ez meg az én feladatom. A Dharmám része. Tudatossá lettem rá, és tudatosan élek vele.
Így Tarot-zom is. Ezt a szellemem csinálja, részben ezért születtem. Ha ismered a szellemi törvényeket (márpedig azokat tanítod), akkor tudnod kell, hogy aki tudatosan használja a szelleme erejét valamiben, annak akkora ereje van, amekkora tudatszinttel született a szellem. És minél magasabb tudatszinttel születik, általában annál több feladatot (karmát) vállal be. A szellem képességeitől függ, és attól, mennyire sikerül az elmét megnyitni ezekre, hogy mekkora szellemi hatalommal tanul meg bánni valaki. A gyógyítók mások életében is teremtenek. És gyakran előbb, mint a sajátjukban. Vannak szellemek (pl) Jézus, aki akár ölni, vagy feltámasztani is tudott a szellemi képességei által. Mert Ő maga is képes volt feltámadni. Ez a tanusága annak, hogy le lehet győzni a tudattal a halált, fel lehet támadni vagy támasztani, és halálos betegségekből is ki lehet gyógyulni.

Mindenki akkora feladatot kap, amit teljesíteni képes. Semmi más oka nincs annak, hogy még mindig élek, csak az, hogy be kell teljesítsem a feladataim e téren is, és ezután, és előtt és közben meg kell osztanom, amit már tudok. Csakúgy, mint neked. Csak MÁST.

Most már elmondhatom, hogy tudtam nagyon jól, mi a válasz az első kérdésemre, de nem tudtam miért, fel kellett tennem neked. Magam sem értettem. De nagyon örültem, amikor válaszoltál, és megnyitott.
Ezekben a témákban már nagyon intuitíven működök, és hagyom magam. Csak írok, ahogy verset is...
Most már értem, miért történt.

Miattad.

Tudod, hogyan lehet az összes szellemi képességed (a szellemed feladatait) felébreszteni tanfolyamok
nélkül?

Mert nekem ezzel a "módszerrel" ébresztették fel. És ezért tudok Akasházni. Meg minden mást. Ez a válasz a kérdésemre. Hogy HOGYAN lehetséges az, hogy tudok olvasni az Akashából... (emlékszel rá?)

AMIT TUDATOSÍTOK BENNED, AZT FELÉBRESZTEM. De ehhez nem elegek a szavak. Képesség kell, a szellemek/tudatok, ahogy te nevezed összekapcsolásának képessége. Ez is egy szellemi képesség.

Akivel ezután dolgom van, a szellemem ezt a dolgot automatikusan műveli. És ha intuitív vagyok, ilyenek történnek. meg még micsodák...!

És tudod, mi a híd? A tudatok között? Hát, a szeretet! Nem baj, ha te nem éled, a szellemem akkor is tudja a dolgát. Ezek nem az akarásunktól, meg az egócskáinktól függő dolgok. Csak működnek. Magasabb tudatszintjeinken.

Egy dolgom van: hogy tegyem a dolgom :) Amire inspiráicót érzek. És ne éljek vissza a hatalommal. Tudatosan cselekedjek azt, amire hív a szellemem. Én most pontosan tudom, mit történt.

Lehet, hogy te legyintesz, de azt tanácsolom, inkább ne tedd. Mert a szeretet és a tudatosság együtt kétélű kard. És akinek az életében megjelenik egy bizonyos szinten, mindent elvág, amiben nem tiszta a motiváció.

Olvasd el Mózes történetét. Figyeld meg, hogyan tudja megváltoztatni a magas tudatosságú szeretet egyetlen érintése egy ember sorsát. Lehet, hogy a keresztény vallás tanításai közé tartozik, de attól még az egyik legmagasabb tudatú mester.

És arra kérlek, figyelj. Sokkal jobban figyelj arra, mi történik. Küldd el a figyelmed minden irányba, minden tudatszinted pásztázza. Mert itt és most semmit nem láttál belőlem, csak az egóm. Mert az egód szemével néztél. És közben fogalmad sincs arról, más szinteken mi zajlik.

A szíveddel és a harmadik szemeddel láss engem. És mindenkit, akit csak képes vagy. És egyre többet.

Most átadtam neked a "csomagod". Az a helyzet, hogy ha el sem olvasod, akkor is. Ha kíváncsi vagy, elmondom, miért.

Kezdesz vele, amit kezdesz.

De mielőtt valakit újra elgondolkodásra késztetsz, javaslom, tűnődj el, és vizsgáld meg magad is a motivációidat.

Ha valamibe nem látsz bele, kérdezz, vagy használd az együttérzésedet, empátiádat, amire szert tettél. A szíved szeretetét. A tiszta kegyelem érzését. Emeld magad magasabb szintre. Láss a benned élő Isten szemével, hogy felismerd valódi arcom, a szellemi szerepem, amit te vonzottál be!!

MOST NAGYON FONTOS HOGY MEGKÉRDEZD MAGADTÓL: MIÉRT TÖRTÉNIK EZ?

Figyelj, akard tudni, mi történik. Merülj meditációba, és kérdezd meg ki vagyok. De ennél sokkal kézenfekvőbb a válasz helye, csak az emberek annyira nem tudnak figyelni... :)

Tudod, mi a szellemi jelentése a "tisztelet" szónak? "Tisztelem a Mindenségben a feladatod szerint elfoglalt helyed". Ezen is meditálhatsz.

Bárkibe beleláthatsz. És láthatod a teljes lényét. Az életét, a szíve tisztaságát, az egóját, a gondolatait, az érzelmeit, a szelleme útját, a motivációit, mindent, vagy mindent, amit éppen kell. Ahogy én is látlak téged.

Én levontam a tanulságot, ne aggódj. És azt hiszem, ezzel talán be is fejeztem a dolgom.

Javaslom, tedd te is.

És persze, ha bármire szükséged van, megosztanál, vagy kérdeznél bármit, szívesen állok rendelkezésedre, amennyiben tudok segíteni. És amennyiben módomban áll, válaszolok is.

Olyan egyszerű az egész: kérdezünk és felelünk, egymásra nézünk, kezet fogunk, vagy csak egymásra gondolunk a szeretet viszonyulásának alapélményével, és az egység tudatosságával. És kicserélődik, aminek ki kell. És semmi másról nem is szól a létezés valójában. Csak az áramlásról. És még mindig nem értjük.

Isten tényleg nagyon türelmes.

2. Kérlek tedd vissza a kérdéseim arra a helyre, ahová én küldtem, és szüntesd meg ezt a blogot. (nem értek hozzá.) Aki tud vagy szeretne írni nekem, ott is tud, és én nem döntöttem úgy, hogy ezzel a kérdéssel nyitok egy blogot. Majd ha úgy érzem, megteszem. A nevemben viszont máskor, kérlek, ne tégy ilyet.

De ha neked tetszik az ilyesmi, szívesen kitalálok a nevedben egy témát, és felteszem, rendben?

Namaszte