Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Egy Kis Akárkinek köszönöm
2013. augusztus 19. hétfő, 14:52 | Panka2011   Előzmény

OFF

Akkor köszönöm, hogy megosztottad velem, ami kikívánkozott Belőled.:)
Ha most belső okot látsz a sok összefüggő dolgaid mögött, az jó, és oldd fel, amit kitűztél Magadnak, aztán jelezz vissza, mi lett.

Nekem a Sors tart egy fix szűkös életszínvonalat születésem óta, nem tudok se alá, se fölé menni, akárhogy kapálózom, de azt is látom, hogyan kell gondolkodni, és mit kell tenni érte KÍVÜL, hogy ez meglegyen. És azt meg kell tenni, de úgyis képtelen vagyok nem megtenni, mert nem bírnám ki, nagyon erős késztetésem van rá.:) (Ez napi szinten több száz döntés tudatosan, fejben, nemrég azonosítottam be, hogy ebben áll, ezért aztán el is tudom mondani bárkinek.)
És látom azt is, hogy a legtöbben ezeket nemhogy nem teszik meg, de nem is tudnak róla, hiányzik a gondolkodásukból. (Vagy el tudom képzelni, hogy van, hogy valakik hiába is tudnák ésszel, az ellenkezőjére van késztetésük.)

Ezért szóltam erről Aditinek is a hitellel kapcsolatban, és Neked is, hogy ha akarod, tudsz velem összehasonlítani. Nyugodtan keress meg a rendszeren keresztül privátban, ha akarod, ugyanis én imádok ilyenekről beszélgetni.:)

(Röviden: nekem elképzelhetetlen, hogy ha valakinek van legalább egy "gyík" közalkalmazotti fizetése, akkor az általam is élt alacsony életnívót miért nem tudja tartani.:D Sokaknak sokkal több a bevétele, mégis olyan súlyos pénzügyi gondjaik lesznek, amik nekem a látóterembe sem kerülnek, és ezek szerintem nem mind "Sorscsapások", hanem egy részük tudatos szinten hozott döntésekkel elkerülhető. Azt azonban én is érzem, hogy az "örökölt" életszínvonal az be van betonozva oda, ahonnan Te speciel most ki fogod szedni. Azért ajánlom fel, ugyanis én sokszor éreztem, hogy jól jönne olyan partner, akinek megy az az életterület, ami nekem nem, és el tudná magyarázni, hogyan csinálja azt másképp a kritikus pontokon, mint én, és hogy mik a kritikus pontok szerinte.)

ON