Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Onnan lehet tudni, mi a gyökér-ok...?
2013. augusztus 19. hétfő, 7:33 | Panka2011   Előzmény

Én - amíg nem válaszolsz mást - azt gondolom, csakis onnan, és sehonnan máshonnan nem lehet megtudni, hogy a gyökér-okot fogta-e meg valaki, amíg a hozott probléma nem oldódott meg az életében.
Pl. nem lett kevesebb a rezsije, fűtésszámlája. Mert ha ő evvel a problémával megy el valakihez, hogy miért van ez, és hogy már sokan mondták neki, hogy tizenötöd-ennyi is lehetne, és ő minden racionális, neki ajánlott (ld. amiket én írtam neki) módszert kipróbált, el is költözött, ki is választotta a 3 E Ft-os fűtésszámlájú lakást, de akkor meg váratlan fejlemény miatt más miatt lett magas rezsije, tehát racionális, külső módon nem tudja megoldani, no, segítsen valaki, aki a tudattalan okokban tud segíteni. Akkor oknak megneveznek valamit, amit feloldanak, megszüntetnek, átírnak, de ha a rezsije nem lesz kevesebb, akkor ott vagyunk, mint a viccben, hogy "még most is behugyozok, de már nem zavar". :D

Arra szeretnék rájönni, honnan lehet ELŐRE tudni, hogy valami olyanhoz nyúlunk, amitől a külvilágban manifesztálódni fog a kívánt eredmény.
Lehet az is, hogy az elengedés, hogy az ember NE AKARJA uralni az életét. Ilyenről is írtak már itt, hogy az vált be.