Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Fűtésszámla
2013. augusztus 19. hétfő, 6:29 | Panka2011   Előzmény

"Neked pedig többször leírtam, nem tudok segíteni addig, amíg eszed ágában sincs elengedni ezt a nárcisztikus hozzáállást."

Nem tudod megmondani, miért magas a fűtésszámlája, mert én Szerinted narcisztikus vagyok?:))))

Félreértettél.
A 2013, August 18 - 20:52 -i hozzászólást is kimondottan a szövegkörnyezet keretein belül, tehát ERRE a fűtésszámlás élethelyzetre vonatkoztatva értettem.

Ha nem így lenne, nem ABBA BELE, válaszgombot nyomva kérdeztem volna.

Más: Egyáltalán nem értelek.
Ha egy rajtam és Rajtad kívülálló dologról próbálok Veled beszélgetni, miért kell a kérdést kikerülni és RÓLAM írni, és állítólagos Veled kapcsolatos viszonyomról írni. Ezt másodszor csinálod.
Esetleg azt feltételezed, hogy Hozzád csak mint kliens viszonyulhatnak az emberek, és csak mint terapeutához intézhetnek kérdést? Ez egy FÓRUM, ahol beszélgetünk, kikapcsolódunk, és egymás iránt érdeklődünk, eszmét cserélünk, összeadjuk, amit tudunk, tanakodunk.
Neked miért kell kitámadni a beszélgetőpartneredre eközben?
Aditi is ezt írta Neked, már kezdem érteni, miért tette szóvá, pedig korábban úgy ítéltem meg, túlreagálja.
Nem hagyod, hogy barátkozzanak Veled, hogy egyenrangúak legyenek Veled, hajlamos vagy "szülői" szerepbe helyezkedni. Inkább ne csináld, tök jó Veled akkor beszélgetni, ha ezt nem csinálod!:)
Ilyenkor meg tök szar!
Hidd el, senki nem akar "rajtadütni", meg rajtakapni semmin, nem kell szülőibe menekülnöd!:)

Most túl is mentél egy határon:
gondolom, tudod, mik a szenzitív információk, a személyiségi jogok, és hogy nem írhat egy szakember nyilvánosan senkiről egy fórumon "diagnózist"... és még laikusként is rágalmazásnak minősül, mert alkalmas a jó hírnév rontásásra, magánéleti és előmeneteli hátrány okozására...
Úgyhogy, kérlek, töröltesd az ilyen tartalmú hozzászólásrészeket, köszönöm.