Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
persze hogy nem elmélet de hogyan kell?
2013. augusztus 15. csütörtök, 21:27 | egy kis akárki   Előzmény

Persze, azt értettem-gondoltam hogy nem elmélet! Arra voltam kíváncsi, hogy tudnám ezt magam elvégezni: keressem meg meditációban azt a házat, ami engem mint személyiséget szimbolizál, figyeljem meg a szobákat, a pincét stb, és zárjam le a pincét-mint tudatalatti, közben tudatosítsam, hogy csak akkor jöjjön fel onnan valami, amikor én kérem, amikor dolgozni szeretnék egy problémán?
Szombaton megyek vissza ahhoz, akinél voltam, valószínűleg az volt a baj, hogy amikor végeztük, nagyon szépen végigment a folyamat, amin dolgoztam, nagyon egyértelműen jött mindig mikor mit kell csinálni, teljesen kereken végbement, amit éreztem is egyértelműen, hogy abban és abban a dologban ez ott lezáródott végbement aminek kellett (képben és párbeszédben, konkrétan egyes személyiségrészekről volt szó akiket kb 3 hónapja észleltem hogy baj van velük és tennivaló), de érzések nem nagyon voltak benne (holott eredetileg borzasztó érzéskekel derült ki, hogy milyen gond van), ezt meg is jegyeztem akkor utána. Pedig nem szokott gond lenni hogy meditációban dolgozva nagyon durva érzésekkel tudjak dolgozni, de itt akkor nem jött. Feltehetően ezért zajlik utólag aminek még kell, és remélhetőleg hogy most hogy megvan az érzés töményen, fogok tudni azzal dolgozni.
Ha neadjisten nem jön be, akkor viszont visszatérek erre a gyakorlatra, mert valóban ilyen információk kezelhetetlen felszivárgásával élni valóban gyakorlatilag nem lehet.