Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
tudatalatti visszazárása
2013. augusztus 15. csütörtök, 15:27 | egy kis akárki   Előzmény

Hogyan lehet a tudtalatti ajtaját visszazárni? Ha nem annyi jön amennyit fel tudsz dolgozni, hanem szinte folyamatosan, beazonosíthatatlanul, így végképp nem is tudsz vele mit kezdeni, sem feldolgozni, írtó rosszul vagy tőle, és az ember nem bírja.
Régebben 'átestem' szerintem egy ilyenen, az majd egy évig tartott, és most mintha ugyanaz történne.
Mindkétszer vezetett meditáció elvégzése után 1-2 nappal (kineziológussal végeztem, de ezzel a módszerrel vezetett meditációval dolgozik, azaz te magad dolgozol, nem másféle oldás, a második mostani alkalommal szinte egyedül végeztem, mert mára elég tapasztalatom van meditációban, csak pár kérdéssel segített be, és nagyon szépen végig tudtam vinni az egészet, teljesen egyértelműen könnyen rendeződött benne majdnem minden) kezdődött ez.
Az előző ilyen szörnyűséges időszak után jól lettem, volt egy nagyon jó szakasz az életemben, egy új és jó párkapcsolattal, anyagilag rendben, új dolgokba kezdtem, stb,
Közben jópár sirály CDt és Sanyis tanfolyamot végigcsináltam, traszra is szoktam menni (ezeket a háttér miatt írom), ez egybevágott azzal a vonallal, amit a kineziológusnál is jó útnak láttam-éreztem, meg amiket nála próbáltam, és ezeknél a meditációknál sose következett be semmi rossz érzés, negatív dolog utána sem egy esetben sem (ami lezajlik meditáció közben az ott lezajlik, utána nincs semmi kavar, ahogy annak szerintem lennie kell). De meglehet, amit most illetve még régen érintettünk téma, ami után ez az állapot bekövetkezett, az sokkal de sokkal mélyebb és jelentősebb, mint amik a többiben egy-egy témakör kapcsán érintésre kerültek, és így ezért ebből alakult ki most ez a megborulás mert ez volt kemény téma.
Egy pár hónappal ezelőtt elkezdődött egy leszálló ág, jelenleg munkám sincs pár hónapja, és teljes légüres tér van körülöttem, de ez még nem jelentett nehézséget, terveim voltak, majd kb. 3 hónapja kezdődött egy problémám, valami a felszínre került teljesen és annak a megoldási kísérlete - vezetett meditációban - után kezdődött most ez.
Bárkitől akinek van tapasztalata e témában, várok választ, nagyon keresem most erre a megoldást. Magánban is lehet, de akár ide is, ha hasznos másnak is.
Egész konkrét megoldásjavaslat kéne arra, hogyan lehet a kontrollt visszaszerezni ilyen esetben? Máshonnan is próbálok ilyen iránymutatást beszerezni, a kineziológusom is jár utána, de én magam is próbálok. Tapasztalatom nincs mert az előző idején még nem volt ilyesmiben, és az egyszer csak elmúlt kb., de ezt most NEM szeretném kivárni, mégha megint így is lenne.
Köszönöm.