Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
GulyásÁgi képe
Szabadságpárti
2013. augusztus 08. csütörtök, 20:07 | GulyásÁgi   Előzmény

Kedves Szeges!
Köszi, hogy nem vetted túlreagálásnak amit írtam!
Igen, persze! Pont az a lényeg, hogy az érintettek élete lesz könnyebb, és nem feltétlenül másnak kell megmondani, hogy Neked mit kell tenni, akár magadtól is rájöhetsz. Bármilyen terápiára az megy, akinek szüksége van a segítségre, mert esetleg bajban érzi magát, olyan problémában, amit ő maga egyedül már nem tud megoldani. Csak úgy kíváncsiskodásból teljesen felesleges, úgy nem is működnek azok a csatornák, amelyeken keresztül bármilyen információ eljut hozzánk. Aztán, ha olyan terápiára vagy csodadoktornoz, vagy bárkihez megy, aki tud neki segíteni, akkor az illető egy kicsit megnyílik, megváltozik, megtapasztal és megért bizonyos dolgokat és gyorsan letesz egy-egy aktuális problémát és igen, sokkal-sokkal könnyebb lesz az élete, és azoké is, akikkel kapcsolódik. Nyilván, azt hogy valamilyen módszer működik az illetőnél vagy nem, azt rögtön ott megtapasztalja. Ha segít neki akkor még igénybe veszi, ha szükséges, ha meg olyan szerencséje van hogy egy lépésben mindent lerendez, akkor nem megy.
Igen biztos vannak afféle kóklerek is, de mindig Te döntesz, hogy hallgatsz-e valakire vagy sem, ez mindenkinek a saját felelőssége.
Hogy mi a karmád, meg az országé meg stb.. nos végül is ilyen is van, csak nem akarom senkinek a zsebében a bicskát nyitogatni (kérem senki ne tüzeljen) De pl vannak a pórul járt devizahitelesek, hát bizony az valamiféle csoport karma, amit talán könnyebb elfogadni és megérteni ennek a tudatában. És ha sikerül, attól még nem lesz kifizetve a hitele, meg a kamat se csökken, de lehet hogy jön valamilyen könnyítés, vagy az ő életébe lép be valamilyen plusz jövedelem, ami segít vagy bármi. (ne lőjetek!!!)
Amúgy az ilyesmire (blokk oldáss) azért nagyon jó a meditáció, transzlégzés és a saját magad által végzett oldó gyakorlatok, mert ott nincs olyan hogy esetleg más mondja meg, hogy neked mit kellene tenned. Egy segítő nem vezet téged, csak ha kifejezetten kéred, hiszen magad mész hozzá ha akarsz, addig amíg akarsz, ha jó neked a segítsége és képes vagy azt elfogadni. Mint amikor szervízbe viszed az autót, mert mondjuk fogalmad sincs, hogy mi a baja, de nem működik. Magad is megjavíthatod, ha tudod..

Na és persze, egyetértek, attól, hogy szerintem van, attól nyilván teljesen rendben van hogy szerinted vagy bárki más szerint meg nincs!!
Meg a döntésekben is.
Bármit teszel, vagy nem teszel, bárkihez fordulsz, vagy nem fordulsz, bárhogy döntesz, vagy nem az mind-mind-mind csak egyedül a te saját szabadságod része, és természetesen mindenki máshogy érzi magát szabadnak. Én speciel örülök annak, hogy megtanultam elfogadni segítséget, vagy bármi más egyebet, mert régebben nem nagyon ment!