Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Megcsaltból megcsaló
2013. augusztus 06. kedd, 21:08 | Látogató (útkereső)

Kedves Olvasók!
Elmesélem a történetemet. 3és fél év után egy építkezés kellős közepén a párom, akivel a közös otthonunkat, a családunkat terveztük, bejelentette, hogy besokallt. Közben kiderült, hogy megismert egy harmadikat, akivel még addig nem csalt meg, de utána,hogy kiderült már nem kellett sok idő. Elköltözött, időt kért, de közben az új nővel építette a kapcsolatát.
Ezek után rájött, hogy talán mégsem az kell neki, így visszakönyörögte magát, de nem működött, mert megint csak én nyitottam felé, ő nem.
Ezután visszament a kezdeti harmadikhoz, aki az új elsővé lépett elő..ezek után elkezdődött a se veled, se nélküled időszak..egy alkalommal történt, hogy lefeküdtünk, azonnal meg is bántuk, azaz én lettem a harmadik. A sztori talán sokakkal megtörtént már, de akkor most a csattanó. Terhes lettem, amit ő nem vállalt, egyedül pedig a hitelek miatt, amit a közös házra én vettem fel, nem tudtam bevállalni, hogy egyedül megtartsam a babát. Így 30 évesen abortuszra készülök és csak kapkodom a fejem, hogy vajon kiheverem-e ezt az utóbbi időszakot és valaha tudok-e még bízni valakiben is. A mostani első persze nem tud a babáról, hiszen annyi férfiasság már nem szorult az exembe, hogy felvállalja a következményeket..ő az új elsővel fog nyaralni, amikor engem a műtőbe tolnak..mindegy hogy megcsaltak vagy megcsaltál, a végén Te aki szívvel-lélekkel éltél, húzod a rövidebbet..