Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Most érett meg bennem
2009. július 15. szerda, 16:42 | skorpio (útkereső)   Előzmény

Eppen ma olvastam errol az ego égetés dologrol.Egész állo nap ezen meditáltam.Es megszuletett ez ugyben,az uj véleményem.Szeretném magam kijavítani.Helyes dolog ez az ego égetés és feltétlenul szukséges.Az elfogadás az a téma ami a napokban foglalkoztat.Azt hittem,hogy ténylegesen tudok elfogadni,de rá kellett jonnom,hogy csak a számmal tudok elfogadni.Gondolom megértés szempontjábol egy picit elorébb vagy,de hát ez nem verseny!
Szoval szeretnék megtanulni tokéletesen elfogadni.Rengeteg konyvon átrágtam magam ez ugyben,és arra a válaszra bukkantam amit a mestered is ajánlott.Mégpedig"semmisítsd meg az énképedet!"
HOGY MIéRT?
Az egonak,énképnek sajnálatosan vannak érzéseik.Addig míg érzéseid vannak....SOHA NEM FOGSZ TUDNI ELFOGADNI......... csak szavakkal!Nos egy megvilágosodott ember mint tudjuk"ELFOGADO"....miért?Mert nincsennek érzései.Mihint egy picit érez,már nem tokéletes elfogado.Egy szo mint száz,rengeteg mindenre jo még az ".....ego égetés....".Nem fogom mindet részletezni,de nagyon helyes tanácsot adott a mestered.
Nekem sajnos nincs mesterem és gondolom e miatt lasabban haladok a tokéletesedés Utján,de az én saját erombol haladok és erre buszke vagyok.
Szeretném ha ez ugyben te is észrevételeznél.