Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
pénz szabadság, szabadidő
2013. július 27. szombat, 19:44 | Látogató (útkereső)

Ezekről a módszerekről már nem vagyok jó véleménnyel, bár volt, amiket kipróbáltam közülük.
A módszerek azért népszerűek, mert valahol reményt adnak arra, hogy kilábaljunk az esetleges adóságból, lakást, autót tudjunk belőle venni, vagyis olyan tárgyakat, eszközöket, amiket önerőből, munkával nem tudtunk elérni, vagy azokat elérhetetlennek tartjuk, tehát sokaknak ez jelenti a "gazdagságot", az előrelépést.

Én bizony szeretnék milliárdokat, de legalább annyit, aminek a banki kamatából meg tudok élni.
Nem vagyok pazarló, vagy telhetetlen, nekem nem a vagyoni javak gyarapítása lenne a cél,
hanem, ezáltal egyfokú szabadsághoz jutnék, valamint olyan fokú szabadidőt nyernék vele, amire mindig is vágytam.
Szabadsághoz, mert megszabadulnék a köteléktől, ami teherként rakodik manapság minden emberre, aki a társadalomba beilleszkedik, vagyis, vannak számlák, amiket fizetni kell, akkor is ha nincs egy forint bevétel sem. (pld TB járúlék).
Sajnos pénz nélkül nem tudom elérni, hogy önfenntartó otthonban éljek, ha csak el nem költözőm egy bennszülőt törzshöz.
Tehát, szabadság és szabadidő, és hogy mit kezdenék ezzel a szabad idővel? Azzal kapcsolatosan határozott elképzeléseim vannak.

A gazdagodást segítő technikák sikerességéről, csak azoktól hallok, akik előadásokat tartanak, könyv, videó, tanfolyam keretében eladják azokat, így téve szert vagyonra. De, egyszerű emberről nem hallottam, aki így meggazdagodott volna, bár van aki hozzájutott kisebb összeghez és ő az ilyen technika gyakorlásának tulajdonija, de ez sem meggazdagodás, és simán lehet egybe esése a dolgoknak.

Sok pénz, kevés erőfeszítéssel és sok szabadidő, nekem ez a célom, amióta az eszemet tudom, eddig nem sikerült ezt megvalósítani. Pedig vannak, akik kevés munkával sokat keresnek, tehát vannak akiknek ez megadatott, és legálisan.

Gábor