Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Megálmodom a jövőt
2013. július 24. szerda, 6:48 | Látogató (útkereső)

Kedves olvasó! Mielőtt megosztanám veled rövid történetem, előrebocsájtom hogy segítséget, útmutatást keresek. Szívesen beszélek olyan emberekkel akik hozzám hasonló dolgot tapasztaltak, vagy aki választ tud adni nekem a "miért?" és "hogyan?"-ra, Csak a pozitív, építő jellegű hozzászólások érdekelnek. A kóklerek akik pénzért árulnak mindenféle tanfolyamon összeszedett szellemműtétet meg hasonló hülyeségeket, kérem kíméljenek. Számomra az olyan emberek akik 20 féle dolgot "kínálnak" az angyalok közbenjárásától a mágián át a tarot-kártyából történő jóslásig - hiteltelenek. Ha vannak válaszaid, vagy ismersz valakit aki segíthet nekem, ne habozz és írj! Köszönöm. Most pedig a történetem röviden.

Időről-időre megálmodom a jövőt. Nem rébuszokban, nem jelképekben, hanem pontosan úgy ahogyan később megtörténik. Mintha csak emlék lenne, de eleven és tiszta, mintha csak előre ugranék a jövőbe álmomban és átélném ami történni fog. Az álmaimban mindig önmagam vagyok, a saját testemben. A megálmodott "epizódok" körülbelül fél - 1 perces hosszúságúak, tehát viszonylag rövidek. Általában párbeszédet szoktam folytatni valakivel, akit ismerek. Az események amiket megálmodok teljesen hétköznapinak nevezhetőek. Nincsenek repülőszerencsétlenségek, se földrengések sem semmi hasonló (nem mintha arra vágynék hogy legyenek). Ezekben az álmokban mindig van valami furcsa részlet vagy történés ami miatt ébredés után megjegyzem őket. Nem deja vuről van szó, mert amint elkezd beteljesedni amit megálmodtam, már előre tudom betűre pontosan, hogy mit fog mondani az illető akivel beszélgetek. Komplett mondatokra pedig aligha lehet ráhibázni vagy deja vu-nek nevezni az ilyet. Ezek az álmok hónapokkal később teljesednek be. Nem önbeteljesítő jóslatokról van szó, mert olyan helyet is megálmodtam, ahol csak hónapokkal később jártam először és volt olyan színhelye is az álmomnak ami nem nevezhető hétköznapinak és én semmiképp sem befolyásolhattam hogy ott történjen meg egy párbeszéd (mellesleg egy olyan személlyel akivel nagyon ritkán beszéltem és akkor sem olyan légkörben ahogyan az álmomban tettem ..s mint kiderült később a valóságban..). Szeretném tudni mi célja ennek az egésznek. Mert én sajnos nem tudom. Számomra jelentéktelennek tűnő dolgokat álmodok meg, de ha képes vagyok erre, akkor valószínűleg arra is képes lennék hogy jelentőségteljesebb dolgokról álmodjak. Bár az hogy a saját szemeimen át látom-élem meg a jövőt korlátokat szabhat. Nem önös érdekből érdekel a dolog. Egy ilyen "képesség" kiteljesedve önmagában elég jutalom lenne, főleg ha érteném mi célból van. Talán segítségére lehetnék más embereknek. Annak hogy előre látom a saját jövőm (jelentéktelennek tűnő) részleteit, számomra nem tűnik túl magasztos célnak. Nem tudom lehetséges-e ezt a "képességet" fejleszteni, és ha igen hogyan? De engem nagyon zavar hogy nem értem hogyan lehetséges ez és hogy nem tudom mi célból történik ez velem. Ha valaki meg tudná válaszolni a kérdéseimet, annak nagyon örülnék!
Akinek esetleg vannak válaszai vagy hasonló tapasztalatai az elérhet skypeon (vagy írhat emailt erre a címre/ez egyben skype cím is)

boszorkanymano@windowslive.com