Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
már nincs szó amivel a hálámat kifejezhetném
2013. július 23. kedd, 22:14 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Már pedig angyalok vannak,

A családi kapcsolat nálunk olyan, hogy támogatjuk, segítjük egymást, ugyanakkor nem szólunk bele egymás életébe, életviteléve, leszámítva az extra szélsőséges eseteket.
A szüleim aktívak, de már nagyon idősek, meg vannak a kialakult szokásaik, és elég gyűjtögető ( ne dobd ki, jó lesz az még valamire) életmódot folytatnak.
Én ennek az ellentéte vagyok, nálam mindig rend van, semmi felesleges holmi, rendezettség, tisztaság. De az életem még sem rendezett.
Sok holmim nincsen, egyrészt mindek halmozzam azon dolgokat, amikre nincsen szükségem, másrészt ha költöznöm kell, akkor egy kis furgon is elegendő ahhoz, hogy magammal vigyem a holmim.

Mint az előző bejegyzésemből kitűnt, mindig cselekedtem, hogy megvalósítsam a terveimet. ezt néha görcsösen akartam, néha nem, néha szimplán lelkesen.
Kevés célomat értem el, és azokat is nehezen, kemény munkával, sok erőfeszítés árán, és amire sikerült elérni, az odáig vezető hosszú út után már nem tudtam neki örülni. (pár kivételtől eltekintve).

Jelen van az életemben egy minta, amit én úgy hívok, hogy: " mézes madzag effektus".
Ilyen események azok, amikor az élet felkínál egy lehetőséget. (Felkínálja a mézes madzagot)
Én élek a lehetőséggel, rá kapok a "mézes madzagra".
Ekkor az élet ahogy adta, elveszi tőlem ezt a lehetőséget. (elhúzta a mézes madzagot)
Számtalanszor történt ez már meg velem, ezért már nem hiszek, gyanakodva tekintek minden lehetőségre, és már nem is merek élni velük.
Ahogy most is, te hiszed, hogy lesz nálam változás, és azt íród, higgyem el nincsen veszve semmi, ez kedves tőled.
Én meg "mézes madzagnak" látom ezt az egészet.
Számomra szörnyű, hogy már öt éve nem vagyok képes kijutni ebből a helyzetből, és ennyi idő útén, talán már nem is akarok, mert bele fásultam.
Egy ideje már nem keresek társat, sem állást, mert amikor kerestem annak sem volt eredménye.
Még van bennem némi szikra, ami felvillanyoz, feldob, amikor pici lehetőséget látok az előrébb jutásra, aztán az élet "elhúzza a mézes madzagot", és még nagyobb romokból kell feltápászkodnom. Ezt már oly sokszor megtettem, de már elég volt, elfogyott az erőm, már nem akarok fel állni, "aludni" akarok ezer éven át.

Azért jó, hogy itt írhatók a bennem zajló eseményekről, magamról, kapva egy kis figyelmet, válaszokat, ötleteket.
Én bátran vállalom ezeket, magamat, így nyíltan, még akkor is ha ez másoknak nem szimpatikus.

Fengshui, késztettem egy alapajzott, meg fizetem, bár fogalma sincs mit kezdek vele, lehet, hogy semmit, de lehet, hogy a jövőben még jól jön.

De most már tényleg eltűnök és köszönöm a fórumnak, hogy a felület révén lehetővé tette, hogy ezen keresztül "beszélgessek".

Angel, már nincs szó amivel a hálámat kifejezhetném, köszönöm.

A téma, (megélhetés, pénzáramlás) a pénz, érdekes, most áramlik hozzám, köszönhetően egy szezonális munkának, tehát éhen, már nem maradok. Már csak az a kérdés, hogyan tartsam fent ezt az áramlást, hosszú távon.

Gábor