Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hittem én is...
2013. július 23. kedd, 8:05 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Kedves Szöszi!Én vagyok akit 3 éve hagytak el,aki az idézetet írta Neked,és a megujulás ,de milyen áron hozzászóló,azaz itt Gitta.Akár én is irhatnám minden egyes válaszodat.Hittem én is hogy jól működik a házasságunk,mert boldogok voltunk,és irhatnám szó szerint amit Te.De léteznek igen rámenős nők,és azt mondom igen gyenge férfiak.
Szinte a város minta családja voltunk.A gépirónő 28 éves.Mellesleg tanitottam. A férjem büntető biró 52 éves.(Remélem nem jár ezen az oldalon).Szerinted milye kellett a férjemnek.Ne mondja nekem senki,hogy az ilyen kapcsolat normálisan működhet.És neveli,ölelgeti,oviba hordja a 6 éves gyerekét a hölgynek.Laknak 200 méterre Tőlünk.
És a legfontosabb a gyerekeim,akik miatt még élek és tartják bennem a lelket.A fiam akkor 17 volt.Egy világ omlott össze benne,mikor a kislány Apának szólitotta az Ő apját,és ezt hallotta.Rohant haza és komolyan ,verte a falba a fejét ,mint aki megőrült.Nem is részletezem,mert sirok megint.A lányom akkor kapta meg a diplomáját .Csak megemlitem,h 3-szor volt köztársasági ösztöndijas is.Két csodás gyerek.Ezeket is eldobta,nem tartja velük a kapcsolatot.Azt mondja:felnöttek,nem kell velük foglalkozni.
És én egy ilyen embert szerettem,egy ilyen emberben biztam meg vakon?
Lehet nem szép amit írok,de a sors csak annyi fájdalmat adjon neki,mint amit ennek a két gyereknek okozott.
Életem egy fejezete lezárult.Rájöttem ,semmi sem tart örökké.De ez nem jelenti azt,hogy nem érte meg minden egyes pillanatát az együtt töltött sok-sok év.
Talán a legfontosabb:a megbocsátás,ami felé úton vagyok.Az én érdekem,hogy ezt megtegyem.Egy szép emlék,és kész.Együtt kell változni az időkkel és felvállalni sorsunkat.
Szöszi,és sorstársaink!Kivánok kitartást és egészséget Magunknak!Gitta