Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Angel62 képe
Északi zóna..
2013. július 22. hétfő, 14:19 | Angel62   Előzmény

Linus Kedves.!.

Talán már érzed Te is, ez dupla nehézség. Sajnos.. de ne keseredj el.
A fürdőszoba eleve víz elemű. S víz elemű területre esik. Ez a jó a rosszban. De.!. A fürdőszobában semmiféle dekoráció nem vezet jóra. Következményekkel jár.. Azt eredményezi az ott élők számára, hogy feleslegesen áldoznak idejükből, pénzükből és energiájukból. Azon az életterületen, ahol elhelyezkedik.

" Vettem fürdőszobai dekort (gyertyák, kövek, üvegcsék), és ide-oda fölragasztottam. Nem tudom, jó ötlet volt-e. " - Nem sajnos ez már bőven dekorációnak számít.
" A zuhanyfüggönyön mindenféle vidám halacskák, akik különböző irányba néznek.." Ez is az, ha lecseréled jobban jársz.
" A fal kék itt is, a fürdőszobai szekrény fehér, ".. Ez szerencsés itt. A kék - fehér - szürke - a fém elem színei jók ide. Az támogatja a víz elemet. Próbáld meg a kiegészítőket a törölközőket, stb is ebbe a színvilágba tartani. Erősíteni csak így tudod. S azzal, ha a dekorációkat eltávolítod.
A sárga - föld, a lila - tűz elem. Ezek romboló ciklust alkotnak a víz elemmel.
Egyedül a szín és anyag nem dekoráció. Ha van itt ablak s azon függöny ami mintás már az is annak számít. Ideális, ha színben tartott minden kiegészítő (kádkilépő ne legyen kék vagy fekete.!) S zárt szekrényben tartasz mindent, amit lehet. A tükör itt jó helyen van, ha van, de ne legyen osztott vagy mozaik, stb. Ne tarts itt gyertyát és tűz elemű színeket. Hirtelen ennyi. De ha van még részlet ami eszedbe jut, írd le.
Tudom hirtelen " üresnek " fogod érezni a fürdőt, ha megteszed. De gondolj arra, ha a problémás területen fogyatkoznak majd a gondok, bánni fogod e.?. :-)
Mióta laktok itt.?.
Az erkély külön történet. Beugró - Kiugró erkély.?. Mekkora.?. A lakás falának 2/3 részét meghaladja e vagy sem.?. Melyik területre esik.?. Milyen anyagú - színű.?. stb. Csak ha pontosan leírod, akkor van erre válasz.

Szeretettel : Angel