Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Angel62 képe
Nagyon sok mindent tettél..
2013. július 21. vasárnap, 18:34 | Angel62   Előzmény

Gábor Kedves.!.

Látom nem vesztegetted az idődet. Így kell ezt.!. Ügyes vagy. Nem a kifogásokat kerested, hanem a megoldásokat. Jó kezdet...
" Sarok íróasztalom van, ami helytakarékos és praktikus. Mit tegyek vele?.. " Kis félreértés. Nem az a gond, ha kihasználod a teret. Hanem ha nem megfelelően. A sarokkal szembe fordított - falnak néző - ablakkal - ajtóval a hátad mögött elhelyezett íróasztal a nem megfelelő.
Tehát a helyes : Hátad mögött stabil fal rálátással az ajtóra, aránylag könnyed mozgástérrel körülötte. Színben- anyagban a kiegészítőkkel egyetemben az adott területhez igazítva. Például egy L alakú íróasztalt is nevezhetsz így saroknak. De ha jól helyezed el( nem a sarokélben ülsz), akkor már megfelelő lehet. Innen nem látom a Tiéd milyen.. :-)
A párvonzó szimbólum egy még kialakulatlan térben nem feltétlenül hozhat csak jót. Illetve nem biztos, hogy azt hozná, amire vágysz. Így én inkább nem alkalmaznám ott, ahol most élsz. De dönteni Te döntesz. Férfiaknak a méhecske szimbólum ajánlott a DNY területre.
Egy szobán belül megjeleníteni az összes színt nem járható út. Mint ahogyan az sem, hogy egy különálló részként kezeled a szobádat az egészen belül.
Most muszáj leírnom valamit. De kérlek ne bántódj meg. Csak ide tartozik.
Ha az élet visszasodor az otthonba, ahonnan elindultál az arról szól, hogy valahol legbelül még nem akarsz igazán felnőni. A nem kényszerű felelősség vállalást kerülöd, igényled a támogatást. Nehezen tűzöl ki valódi hosszútávú célokat, nagyon távolinak érezheted az oda vezető utat. Nem érzékeled még a saját felelősséged a saját életedben. Könnyen hagyhatod így , hogy " áldozattá - mártírrá " válj. S a sikertelenség - kedvetlenség csak belenyom ebbe.
Nem feltétlen vagy tudatában még ezeknek a dolgoknak. Csak arra biztatnálak, gondolkodj el kicsit ezen. S amikor már a dolgaid rendeződni kezdenek, legyen az a célod, hogy leválsz innen. S egy önálló életet kezdesz. Előbb egyedül. Rengeteg erőt és önbecsülést nyerhetsz belőle, a nehézségek ellenére. Viszont ezek olyan energiákat generálhatnak benned, amitől szárnyakat kapsz. S amikor már " készen " vagy a társ is megérkezik.
Persze ez csak egy javaslat - bár jó szándékú nagyon - azt remélem érzed..
Igen, hagyd leülepedni a dolgokat, nagyon sok minden felkavarodott benned. Ebben biztos voltam. Ez vele jár. Lassú folyamat tud ez lenni, főleg akkor, ha hosszan próbáltuk a szőnyeg alá söpörni a bennünk zajló dolgokat.
Nagyon sok sikert és kitartást kívánok Neked szívből.

Szeretettel : Angel