Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
 
Note: Event Views detected that you were very likely running the old version of event_views and has updated your DB tables with new fields required to use the new event_views module.
Angel, hálás vagyok
2013. július 21. vasárnap, 15:19 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Kedves Angel,

Igazán hálás vagyok neked, ez a legfontosabb, amit tudnod kell.

A ház a szüleimé, de úgy élek együtt velük, mintha a lakótársaim lennének. Talán önöz dolog, de azért is élek velük, mert ez a legolcsóbb lakhatási megoldás a számomra.

A szobám a ház délnyugati részészén helyezkedik el.

Amit eddig eszközöltem, mint változtatás.
- az északi falamra készítetem egy balról jobbra haladó vitorlás hajó képet. Az egész kékben ragyog, fehér keretben van.
- az északi falnál lévő tv-m mögötti rész kék háttért kapott.
-az északi falra került egy kék keretű, vízben úszó vidám hal képe is.
- a Délnyugati könyvespolcról elpakoltam mindent, csak a könyvek maradtak.
- az ágyam feletti három képből egy lekerült, egy pedig lila árnyalatúvá alakult, és kijjebb került a dél keleti részre.
- a déli falfekvésű ágyamra bordó párnákat vásároltam.
- az északi falon lévő családi kép átkerült a keleti falra.
- pár pénzügyi dolgom átkerült a délkeleti falrészre.

Sarok íróasztalom van, ami helytakarékos és praktikus, de a Fengshui szerint, minden formájában kerülendő. Mit tegyek vele?
A délnyugati párkapcsolati sarok, a legjobban "eldugott" része a szobámnak. Ott vannak a szerszámaim, fogalmam sincs, hová helyezzem őket.
Azon a részen semmi vörös nincs és a falon színén kívül, el sem tudnék ott képzelni piros, vörös szint, a szerszám tároló ládák szürkék, pirosban nem gyártják.
A délkeleti, hírnév részt szokták erősíteni, ha valakinek nincsen párkapcsolata, a párt kereső nőknek lovat ábrázoló képet ajánlanak erre a területre. De egy férfinek, aki nőt keres?
Költség hatékony megoldásokat keresek, a fal festés számomra egy olcsó alternatíva, de el sem tudom képzelni hogy pszichikailag miként érezném magamat, egy olyan szobában, ahol a falak különböző színűek. Sajnos képeket sem találtam a neten olyan szobákról, ahol a falak eltérő színüek lenének.

Egyenlőre ennyi, most hagynom kell leülepedni a dolgokat, így lehet, hogy nem jelentkezem egy darabig.

Gábor