Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Angel62 képe
A legnehezebb..
2013. július 21. vasárnap, 13:49 | Angel62   Előzmény

Kedves Medvebocs.!.

Olykor az élet kényszerpályára állít bennünket, hogy megmérettessünk. Bár ez nagyon fájdalmas és nehéz tud lenni, mégis sok változást hozhat bennünk. Összeköthet mindennel és mindenkivel vagy elválaszthat mindentől és mindenkitől, ami addig fontos volt.
Ragaszkodásunk és szorongásunk a tárgyi dolgokért béklyóba köt. S meg sem látjuk olyankor az igazán lényeges dolgokat. A számunkra kedves és fontos emberek az érzelmeink, amelyek összekötnek hatalmas értékek. S hatalmas erő is egyben. Ha nem vagy egyedül a problémádban, már jobb a helyzeted.
Nem hiszek a véletlenekben..
Az előről kezdeni mindent egy új lehetőség, de ezt majd csak visszatekintve fogod belátni. Most borzalmas gondolat és nagyon nehéz. Ezt megértem. Jobban mint gondolnád. Már átéltem.
A nehézségekből kikeveredni : Hittel lehet, ha hiszel abban, hogy semmi sem történik oktalanul, s hogy a végén a Te javadat szolgálja mindez. Ha hiszel Önmagadban, hogy képes vagy rá. S hogy görcsösen nem akarsz semmit. Az élethez kell egy kis alázat, ezt tanultam én belőle. Mert nem mindig alakulhatnak úgy az események, ahogyan elképzeltük. Bármit is teszünk. Ezt a legnehezebb talán elfogadni. De ha megtesszük, oldódik sok minden bennünk. S ettől máris sokkal könnyebb lehet. Szívből kívánom ezt Neked.

Szeretettel : Angel