Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Angel, ha még olvasod, Különböző weboldalakról, szakértőktől
2013. július 20. szombat, 22:33 | Látogató (útkereső)

Angel, ha még olvasod,

Különböző weboldalakról, szakértőktől próbáltam minél több infot összegyűjteni, és kissé be is sokalltam a Fengshui-val.
Sok a nyitott, megválaszolatlan kérdés a fejemben és sokat gondolkodtam, miként tudnék változtatni az életteremen, a szobámon.
Az életterem, a szobám. A szoba, ami egyben a nappalim, a háló, dolgozó, és sok esetben az étkezőm is, ezért van benne szemetes, szárító, szerszámok, télen kerékpár..stb.
Tudom, a szoba, egy ház része, amihez szorosan tartozik, én mégis külön "garzon" lakásként élek ebben a szobában.
Pakoltam, rendezgettem és ugyan nincsen sok tárgyam, bútorom, de amim van, az alapos szelektálás után maradt meg a számomra. Ennyim van, (leszámítva a kerékpárom, az autóm) mint fizikai tárgyi érték, ami a tulajdonom.
Rendezgettem, de nem jutottam előrébb, nem találok jobb, praktikusabb elrendezést. Ahogy írtam, szinte minden fehér nálam, mindig is fehér bútorokat akartam. Így a kiegészítők (ágytakaró, képek és keretek, színes alátétek, függöny) és a falszín színeivel tudok változtatni.

1: De! A héten megfigyeltem a több éve házasságban élő barátaim, ismerőseim szobáit, lakberendezését, és azt kell mondjam, némelyüké még szegényesebb, szinttelenebb, rendezetlenebb, kacatokkal telibb, mint az enyém. Mégis van párkapcsolatuk, munkahelyük.

2: A múltam, a csupasz fal miért csak rám hatot negatívan? (pld,Válás) A volt nejem, miért talált azonnal (előtte) már párt magának? Hisz ketten éltünk a lakásban, neki mégis sikert hozott a csupasz fal, vagyis új párt.

Tehát elbizonytalanodtam ezzel az egésszel kapcsolatosan.

Hálásan köszönöm neked a rám szánt időt,

Gábor