Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Angel62 képe
Elemek - színek..
2013. július 19. péntek, 1:00 | Angel62   Előzmény

A porcelán föld elemű - a műanyag pedig tűz elemhez tartozik. De, elsődlegesen a szín az amit meglátsz. Persze ideális, ha egy műanyag dolog tűz elemű színben jelenik meg. Van egy nagy előnye még az efféle gondolkodásnak. Tudatos vásárlásra szoktat. Amikor már ezzel a szemmel vásárolsz meg tárgyakat az otthonodba, szinte sosem fogsz mellé.. Jó sok pénzt meg lehet vele spórolni..:-)
Tudom sok kifogást találhatunk az átrendezésnél ( ami egy belső átrendeződéstől elválaszthatatlan ), hiszen múltbéli dolgokat kellene a lélekből elengedni, hogy egy tárgyat lecseréljünk - kidobjunk - elajándékozzunk. Mert ez azzal analóg. S ez nem megy mindig könnyen. Tudatosan építeni a jelent enélkül pedig képtelenek vagyunk. Épp ezért ne zavarjon az, hogy sokat töprengsz vagy hezitálsz. Ez egy folyamat.
A képekről, hiszen csak Te látod most őket - én nem - magadnak kell eldöntened mit sugallnak. Minden apró részletet érdemes megfigyelned. A víz ábrázolása sokféle szintén. A sodró - zubogó - álló víz stb. Az adott életterületen elhelyezve ilyen hatásokat produkál. Gondolkodj ebben is analógiában. Fehér keretben a térkép már megfelelő az említett területen.
A régi pénzek, mint dekoráció, valóban nem a legjobb gondolat. Hiszen bármely életterületre teszed, egyfajta " használhatatlanságot " sugallnak. Talán ezt érzed Te is.
Az ÉNY rész : Fém elem . Fehér szürke - valamint az összes fém szín - kiegészítőnek a föld színek. Sárga - narancs - rózsaszín - barna - terrakotta. Ilyen színvilág lenne itt ideális. Miután írtad, hogy dolgozószoba, így a kérdés eldőlt, mit tegyél ide.. :-) Ha itt tudatosan alkalmazod a részletekben is a színeket, akkor már nagyon sokat tettél. Ennek következményeként sok segítőkész emberrel kerülhettek majd kapcsolatba akár, illetve álmodott vagy vágyott kisebb - nagyobb, hosszabb - rövidebb utazások is megvalósulhatnak egy idő elteltével.

Nincs semmi gond Linus. Szívesen válaszolok, ahogy időm engedi. Kérdezz csak nyugodtan.

Szeretettel : Angel