Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Angel62 képe
Tudom, hogy nem könnyű..
2013. július 17. szerda, 11:52 | Angel62   Előzmény

Kedves Gábor.!.

Természetesen nem könnyű sem az átrendezés, sem a belső átrendeződés, de a kettő együtt jár. A bennünk lévő ragaszkodás tárgyakhoz - elvekhez - helyzetekhez mindig nehezítő tényező. Ez természetes és ezen folyamat része. A térben a benned zajló folyamatok vetültek ki eddig is - ezután is. Megfontolás tárgyává azt érdemes tenni, mit szeretnénk. Még ha nehéz is. Ha a belső " világodon dolgozol" ( most éppen azt teszed ) a külső világ is rendeződni képes hozzá. Fordítva szinte sosem. Egyszerűbben: Változz, s a világ is változni fog körülötted. Talán nem újdonság ez a számodra, ha jelen vagy ezen az oldalon. Ami a maga nemében is fantasztikus. Köszönet ezért Huszti Sanyinak.
" A fehér szekrényt nem tudom máshová helyezni, ezt mással kellene ellensúlyoznom..." Nem kell áthelyezni, megteheted, hogy átfested - vagy bármi egyéb módon a zöld színt megjeleníted rajta. Ezen a részen a fal ha zöld színű az nagyon jó. S minden egyéb általad leírt kiegészítő. Bármilyen árnyalatában a zöldnek. Miután itt a kiegészítő szín a kék - fekete a szemetes színe megfelelő. Nem a ruhásszekrénybe gondoltam.. :-) Inkább azt kellene eldönteni, hogy valóban olyan fontos- e kényelmi szempont, hogy itt egyáltalán legyen ezen az életterületen " szemét".
" A fehér keretes képekkel gondba vagyok.." először is, gondold át mit is ábrázolnak ezek a képek.. Mélyedj el bennük. Számodra valóban olyan kedvesek.?. Pl. Kaptad őket, ha igen kitől - s mikor.?. Magad választottad.?. Milyen periódusodban.?. Sok információt hordoznak. S a szerint dönts mi legyen a sorsuk, amire jutsz.
A fehér polc helyét megtalálod, amint a nyomasztó érzésektől szabadulni igyekszel.. :-)
" Hogy fogom megoldani, azt hogy minden jó helyen legyen, ajaj..." Meg fogod oldani. Tudom.. Hiszen már fejben bele is fogtál.. Igaz.?.:-) Tudod : A gondolat a legnagyobb erő, ami előre visz a cselekvés, csak utána jön.
Nos.. A múltban már ha visszanéztél láthatod mit okozott ott ez a hiány. Magad is felismerted. Így dönts belátásod szerint, ezután mit szeretnél.
Nem magamat reklámozni, csak segíteni jöttem Neked " véletlenül ".. :-)
De ha szeretnéd ajánlok Neked egy olyan weboldalt ebben a témában akit nagyon jól ismerek és nagyon hiteles.

Szeretettel : Angel