Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Engem meg 3 éve:(
2013. július 15. hétfő, 15:41 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Sorstársaim!Sajnos nem vagyunk egyedül.A mai napig nem tudtam elengedni a férjem aki 28 év után beleszeretett a 23 évvel fiatalabb gépirónőjébe.Hittem hogy velünk ilyen nem történhet meg,(tanitom a sok csonka családból érkezett gyerekeket),de tévedtem.
A fájdalmat,csalódást fel kell használni!A fájdalomban ne állj meg.Lépj!Nem tudtam még én sem megbocsátani,pedig tudom,hogy küzdelmünk akkor fog véget érni ha kimondjuk:Elég volt!
Müller Péter irja:...ahol összetörtél,ott leszel erős,ahol vesztettél ott leszel legyőzhetetlen.A tragédiák érlelnek naggyá!
Mindez naptári pontossággal 3 éve történt.Már jobban vagyok,de azt hiszem fájni fog egész életemben az ,amit tett.Sokat olvastam,és erre a weboldalra is akkor keveredtem,sazóta figyelem a hozzászólásokat.Ajánlani is tudnék sok mindent,de magadnak kell feldolgoznod.Azért egy másik idézetet leirok Neked:"Amikor veszteség ér bennünket,nem az visz előre ha visszaszerezzük.ami egyszer a miénk volt.Jobb kihasználni a hatalmas megüresedett teret és valami ujjal megtölteni azt."Ha a sors ugy akarja biztos visszatér hozzád a férjed.