Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Angel62 képe
Szia Gábor.!.
2013. július 15. hétfő, 10:19 | Angel62   Előzmény

Ha most az előző otthonodra gondolsz, ahonnan költöztél, s megpróbálod oda behelyettesíteni azokat a dolgokat amiket fentebb már leírtam, lehet, hogy világosabbá válik a számodra, hogy egy - egy életterület helytelen berendezése hová is vezet... Szánj rá egy kis időt és próbáld ezt végiggondolni, hogy itt ne jelenhessenek meg ezek a hibák.
Párkapcsolat : DNY - föld elemű a berendezés és színvilágot már leírtam feljebb
Munka - karrier : É - víz elemű terület
Otthon család : K - fa elemű terület - színei a zöld összes árnyalata
Itt voltak problémáid. Tehát nézz ezzel a szemmel vissza, milyenek voltak ott ezek a területek.
S most vissza a jelenhez.
" alon egy kép, amin a testvérem és én ölelkezünk össze.. " Keleti területre való a kép. Ha a karriered területén tartod azt szimbolizálja, hogy nem tudsz önállósodni, kissé gyerek szeretnél maradni, mint aki visszatér az időben.
" az északi fal keleti része előtt tárolom a kedvenc kerékpáromat " ez még mindig a karrier területe. Azt jelezheted vele, amíg itt tárolod, hogy megelégszel a lassabb tempóval a puritán megoldásokkal és haladással. Tedd el onnan. Hiszen nem ez a célod.
" fehér, magas fa ruhás szekrény áll.. " a fehér fém szín ez egy fa elemű területen áll.
A fém elvágja a fát, pont mint a természetben. Nagyon gyengíti ezt a területet. Zöld árnyalatban lenne ideális ide. Hogy erősítsd. Ez a család az egység területe egyébként.
A fotelt letakarhatod egy megfelelő színű pléddel. A szemetes nem a legjobb helyen van itt. Bárhol is van fedeles legyen. De zárt szekrényben a legjobb. Még ha kényelmetlen is a használata. Meg lehet szokni.
" három egyforma méretű kép (a fal közepén, víz szintesen, egymás mellet), mindegyik fehér keretben (mindegyik kép réz és bronz szobrokat ábrázol, "
Még mindig fa elemű területen vagyunk. Ezek nagyon erősen gyengítik ezt a fém elemű megjelenésükkel. Ellenben átteheted őket ÉNY vagy NY oda valók. Ez mindkettő fém elemű terület. Sok itt a fehér - fém elemhez tartozó szín, talán már Te is érzed ahogyan nézed ezzel a szemmel. Az ágyad, ha nem a fejed felett van közvetlen a polc ( állandó nyomás nehezedik rád, pihenés közben is ) akkor nyugodt alvást biztosíthat. Vagy célszerű kicsit változtatni ezen. Egy fontos dolog még : Az ágyad úgy helyezkedjen el, hogy a lábad ne mutasson semmiképp sem az ajtó felé. Az ideális elhelyezkedés: + oldalról körbejárható, szilárd fallal a fejrésznél, fej felett semmi, s rálátással az ajtóra.
" Az ablaktól balra (nyugati fal déli része) rendezetten, igényesen, " .. Ezzel csak óvatosan. Bár a rendezettség nagyon fontos és jó, hogy így tárolod ezeket, de a DNY zóna már a párkapcsolat - szerelem területe. Ha itt tartod óhatatlanul előnyt élvez majd a munka a magánélettel szemben. Ideális helye a határozottan NY zóna.
A NY oldal fém elemű, itt a színek jók. A ruhaszárító állványt, csak akkor tartsd ott nyitott állapotban, ha használod. Egyébként a mindig " várakozó - félkész " helyzeteket szilárdíthatja az életutadon.
Ha javasolhatom : Szerezz be egy iránytűt - rajzold fel az alaprajzod - rá a mért zónákat, s akkor egyben láthatod, mi micsoda az otthonodban. Sok sikert.

Szeretettel : Angel