Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Angel62 képe
Mosolygós szép napot Linus.!. :-)
2013. július 11. csütörtök, 16:51 | Angel62   Előzmény

Dehogy is felejtkeztem.. :-) Problémái mindenkinek vannak, így igaz. Arra valók, hogy megoldjuk őket. S arra még, hogy tanítsanak bennünket. Olyankor tanulunk mindig igazán valamit az életről. Írom a választ a kérdésedre :
- Az otthonod ÉK zónája az a terület elsődlegesen, amit nagyon nézz át. Ez egy föld elemű terület. A színei : sárga - barna - narancssárga és a föld színek. Támogató színek még a tűz elem színei. : Piros - vörös - lila - bíbor.
Kerülendőek itt a víz elem színei : pl. kék - fekete.
( célszerű lenne egy alaprajz, amire felrajzolod, hogy hová is esik)
Nézd meg ezt a területet, hogyan néz ki most. Próbáld meg a legnagyobb pontossággal leírni, mit látsz. Itt minden számít. A képkerettől kezdve a berendezési tárgyakig.
Ha ez a terület alul energetizált, akadályoztatva lehetsz a tudás megszerzésében, vagy esetleg abban, hogy megtaláld mi érdekel.
Van még másik 2 terület, ami akadályozhat, de erről majd később. Haladjunk sorban. Ne legyen túl sok egyszerre az információ.

Az most kifejezetten előny is lehet, hogy még nincs befejezve. Könnyebben eldöntöd esetleg, mi milyen színű legyen, ha tudod majd, hogy a javatokat szolgálja titeket támogat akik ott éltek.
Mit értesz a padló alatt.?. Mindenen lehet változtatni, ha mást nem is, annyit biztosan, hogy a megfelelő színű szőnyeggel feded be.. Az is több a semminél.. :-)
Még valami eszembe jutott : Nézd végig az otthonod, de minden zegét - zugát.!. :-) Találsz e álló órákat.?. Ha igen, jegyezd fel hol találtad őket. Most tudom hirtelen azt mondod, hogy nincs, de ebben ne legyél biztos, csak ha átnéztél mindent.. :-)

Szeretettel : Angel