Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia Kedves Angyal, A kronológiai sorrend. Őt évvel ezelőtt
2013. július 10. szerda, 18:58 | Látogató (útkereső)   Előzmény

Szia Kedves Angyal,

A kronológiai sorrend.
Őt évvel ezelőtt történtek az események, számomra váratlanul.
Minden esemény lezajlót (átalakult) három hónap alatt. (válás teljes hivatalos rendezése, lezárása, lakás hivatalos elrendezése, elvesztése, munkahely elvesztése, költözés a jelenlegi lakhelyemre).
Megj: Lényegében egy pillanat alatt arra szintre jutottam, mint ahol húszon éves koromban tartottam. Tehát, amit elértem kb -év alatt, az veszet el három hónap leforgása alatt.

Az otthonom, egyszerű és rendezett.
A mennyezet, fehér burkolattal ellátott, a közepén, nagy gömb alakú fehér lámpa, mit egy bolygó.
A padozat világos, fa erezett laminált fa padló, szőnyeg nincs. A falak barack színűek.

Az északi fal barack színű, puritán, mindössze, egy pici állványon, a fal közepén, egy kisméretű TV van. attól jobra, a falon egy kép, amin a testvérem és én ölelkezünk össze.(északi fal, keleti része)
Ill, télen, az északi fal keleti része előtt tárolom a kedvenc kerékpáromat.

Keleti fal déli részén, egy nagy fehér, magas fa ruhás szekrény áll. (kedvenc szekrényem) Benne rendezetten a ruhák és cipők, amik az utóbbi években (ruhák, cipők), szinte mind kicserélődtek újra.
Keleti fal északi felén van a fehér keretű, fekete bejárati ajtó.
A keleti fal közepénél, egy világos barna huzatú fotel, a szobai szemetes, és a fent említet szekrény egy része.
A keleti fal mögött van a fürdő, a vizes helyiség..stb.

Dél felé, van a barack színű falon három egyforma méretű kép (a fal közepén, visszintesen, egymás mellet), mindegyik fehér keretben (mindegyik kép réz és bronz szobrokat ábrázol, természetes környezetben, az egyiken kislány beszélget egy idős férfivel, a másik a "Miskolci lányok" elnevezésű kép, a harmadikon középkorú nő, csábit egy férfit), a képeken a szereplők ülnek és beszélgetnek.
A képek alatt fehér polc van a falon, ez alatt, és a déli falrész közepénél van az összecsukható kétszemélyes ágyam. (a fejem van délnek)
Az ágytól balra (déli falrész keleti fele) hófehér éjjeli fa szekrény van, fekete éjjeli lámpával, az ágytól jobbra (déli falrész nyugati fele) egy aranyszínű álló lámpa, és egy hófehér könyves polc van.

Nyugati falon középpen van a csendes utcára néző ablak, (kinézve, előtte kerítés, azon kívül, járda, három fa).
A szobán belül, az ablak előtt van a fehér rúhaszáritó állvány.
Az ablak alatt van a fehér radiátor. Az ablak előtt fehér függöny van.
Az ablaktól balra (nyugati fal déli része) rendezetten, igényesen, műanyag dobozokban tárolva vannak a szerszámaim, a padlón. A szerszámaim felette fehér polc, amin a hivatalos irataimat tárolom, rendezetten, kategorizálva. Ez felett még egy fehér polc van, amin egy kerámia étkészlet van, kiállítás szerűen kiállítva.

Észak nyugati sarokban van a hófehér író asztalom, kék kiegészítőkkel, és itt találhatóak a számítástechnikai eszközeim.

Na, most aztán mindenki tud rólam mindent:-)) remélem, jól tájoltam a dolgaimat.

G.