Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Angel62 képe
Kedves Gábor..
2013. július 10. szerda, 17:54 | Angel62   Előzmény

Kicsit nehezen átlátható a számomra, hogy mi a kronológiai sorrend.. De ez lehet, hogy az én figyelmetlenségem.
Tehát : kb 5 éve költöztél. S az eredetileg berendezett lakáskép maradt azóta is.
kb3 hónap alatt történtek az események, de mikor.?.
Ideköltözésed előtt úgy sejtem. De nem látom át pontosan az eseményeket.
Az északi területen működő helyiséget milyen célra használod.?. Ezt nem írtad.
A terület egyébként VÍZ elemhez tartozó. Így itt a kék és fekete színek dominánsak és előnyösek. Kivéve : a talajon és a mennyezeten. !. Ez nem csak ide, hanem minden helyiségre érvényes és nagyon fontos. Megtennéd, hogy körbenézel az otthonodban ezzel a szemmel.?. Próbáld kicsit úgy, mintha először járnál ott. Az segíteni szokott..:-) Tudod néha úgy megszokjuk, ami körbe vesz bennünket, hogy nem is látjuk, csak nézzük. Támogató színek ide a fehér a szürke és a fém színek.
Majdnem elképzelhetetlen, hogy az életedben tapasztalt problémákat a térben meg ne jelenjenek.
A másik ide tartozó terület DK- re esik. Ez lenne hivatott a sikereidet és az anyagi stabilitásodat tükrözni. Jól avagy rosszul, próbáljuk meg leolvasni a térből, ha gondolod. Lehet, hogy itt lesz a gond elsődlegesen.
A kérdéseim ugyanazok lennének, mint az első alkalommal.
Ez a terület FA elemű életterület. Így itt színekben a zöld minden árnyalata kiváló. Támogató színek a kék és a fekete. De nem a talajon , stb.!. Ezt már tudod.. :-) Erősen kerülendőek itt a fém tárgyak - színek, bútorok. Ha gondolod nézd meg és írd le mit látsz itt. A részletek nagyon fontosak. Alapjaiban a falszín, függöny - szőnyeg - bútor színe, stb. De minden egyéb is. Ha szánsz erre egy kis időt gondold át, hogy együtt tudjak gondolkodni Veled. Ha nincs erre erőd - energiád, akkor hagyd. Egy életterület van még ami ezzel kapcsolatosan gondokat okozhat, de arról, majd később, ha úgy látod van ennek valami értelme.

Gyengeségnek értékelni ezt a helyzetet azt gondolom hiba - ha elfogadod ezt tőlem.
Az enerváltság - a lendület hiánya a kedélytelenség törvényszerű következmény lehet ilyenkor. Sikerélmények híján nagyon nehéz a lendületet visszanyerni.
Ha ezen elmélkedsz, csak tovább gyengítheted magad. Hidd el nem érdemes. Az nem visz előre.
Indulj el egy új úton. Használd a gondolat teremtő erejét, s láss magadnak csupa jó dolgot. S a hited az Önmagadba vetetettet is erősítsd meg. Ez bár ilyenkor a legnehezebb, mégis erre leszel majd a legbüszkébb, ha a már rendeződött életedből ide visszatekintesz.. :-)
Indulj el ezen az úton még ma. Ha az segít elkísérlek, fogom majd a kezed...

Szeretettel : Angel