Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
GÁBORNAK!
2013. július 05. péntek, 18:00 | ANCSURKA (útkereső)

KEDVES GÁBOR!
KÉPZELD KB 3 ÉVE EGÉSZ JÓL MENTEK A DOLGAIM ANYAGILAG! NA NEM VETETT FEL A PÉNZ,CSAK NEM KELLETT HÓ VÉGÉN KERESGÉLNEM A KABÁTZSEBEKBEN VAGY KÖLCSÖNKÉRNEM! SŐT JANUÁRTÓL MÉG NÉHA-NÉHA KÜLFÖLDÖN IS VOLT LEHETŐSÉGEM 1-2 HETET DOLGOZNI! JAA ÉS EGYEDÜL NEVELEM 2 GYERMEKEM! GYEREKTARTÁS SEMMI!!!!!!!!!! SZÓVAL A NYÁRÁRRA FELAJÁNLOTTÁK A LEHETŐSÉGET,HOGY KINT DOLGOZHASSAK FOLYAMATOSAN !ÉN A MUNKAHELYEMEN FELMONDTAM ANNAK REMÉNYÉBEN ,HOGY A NYÁRON SOKAT UTAZOK KÜLFÖLDRE DOLGOZNI ÉS LESZ PÉNZEM !! NA EZ EDDIG OKÉ IS! DE MOST JÖN A FEKETELEVES! A RÉGI HELYEN FELMONDTAM AZ "ÚJ" HELYRE MEG NEM HÍVNAK !!!!!!!!!! MINDENFÉLE HÜLYE INDOK ÉS KIFOGÁSSAL MAGYARÁZVA!! SŐT! A KÉPEMBE VÁGVA ,HOGY KI KÉRTE ,HOGY FELMONDJAK??? HÁT NEM KEDVES A KÜLFÖLDI "FŐNÖK"? FELAJÁNLOTTA A MUNKÁT KINT ÉS ELRENDEZTEM ITTHON MINDENT ,ÚTRA KÉSZEN ÉS JÖTT A POFÁRAESÉS!!! MOST SE PÉNZ SE MUNKAHELY! DE VAN 2 GYEREK! AKIK ŐSSZEL SULIBA FOGNAK JÁRNI ÚJRA ÉS ENNEI IS KELL MINDEN NAP!!!:)))) SZÓVAL? 3 HETE CSAK KÖLC SÖNKÉREK!!!!!! SZERINTED MIKOR FOGOM MEGADNI?????

TEHÁT ,HA ELKESEREDSZ !!! NÉHA GONDOLJ RÁM IS!:)))
ÚTÁLOM A VÁLLAKOZÓKAT TERMÉSZETESEN ,MERT CSAK A ZSEBEIKET TÖMIK ÉS A DOLGOZÓRA MEG TOJNAK ,HOGY ÉLNEK VAGY HALNAK!!!! DE MEGOLDOM !!!!

JAA:)) ÉS ÉN MINDEN NAP RENDET RAKOK DE A KISLÁNYOM SZÉTRÁMOL!:)) DEEE ÉRTEM MIRE CÉLZOTT A LEVÉLÍRÓ! ISMEREM EZT A STRATÉGIÁT! :))