Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Ez tényleg érdekes. Nem hallottam még róla. Mégis, nem tesz
2013. június 23. vasárnap, 17:53 | Aditi   Előzmény

Ez tényleg érdekes. Nem hallottam még róla.

Mégis, nem tesz sokat hozzá a megoldáshoz, a megértéshez ugyan igen. Ugyanabba a körbe sorolandó. A férfi évezredes szerepe: az, akinek "jár" valami. A Nőé: az, aki ezt kiszolgálja.

Agresszor és áldozat. És hiába a gyáva férfi, aki nem mer, (és a látszólag irányító, erőszakos nő mellette), az is ezt a mintát hordozza alapvetően, az is él a nőn, még az ő fölénye is el van ismerve, legalább a családban, és legalább tudat alatt. Ilyen családban nőttem fel, onnan tudom.

Szóval a megoldás a szerepek feloldására ennek az energetikának a tudatos elengedése. Ennyit tudok, és ezen az úton járok. Nem a másiktól várom el, hanem feloldom a magamét. Észreveszem, és megkeresem miért akarok áldozat lenni, változtatok, és többé nem is kívánom az agresszor férfit. Eközben ráismerek egy csomó dologra. Nem becsültem enmagam, az önértékelésem a béka feneke alatt, a biztonság-érzetem a férfitól vártam, nem bíztam magamban, nem volt hitem és ezeket mind tőle reméltem....stb. ennek a energetikai mintának a lényege: a függővé tesz.

Mit tehetek? Dolgozok magamon, és merek szabad lenni, örülni magamnak, megtanulom élvezni az életet újra, biztonságot teremteni (főleg belül), megismerni és megbecsülni az értékeim, megtanulni szeretni magam. És egy csodás nővé válok, egy csodás szabad nővé, aki már messziről érzi a tudatlan férfi szagát. És nem kell neki. Már nem akarja ugyanazt a játszmát eljátszani többé, semmiért cserébe. Olyan férfit keres, aki támogatja ebben a fejlődésben és maga is szabad és maga is a felelősségén és a szabadságán dolgozik, egyenlő társa kar lenni és egyenlő társat keres.

És itt jön a bökkenő: hol az a férfi aki mindezt ugyanígy véghezvitte magán? vagy legalább elindult?

(Továbbra is várom a lelkes jelentkezőket :) :) :) )

Namaste