Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Az epigenetikáról hallottál?
2013. június 23. vasárnap, 1:15 | Panka2011

Aditi, ez baromi jó nyitószöveg, nem csak mert magas igazságszintű, hanem mert végig is vezet a felismerési folyamatok egy szakaszán.
Fogok hozzá irogálni, ahogy eszembe jutnak a dolgok.
Elsőként az ugrott be a szöveget olvasva, hogy honnét is ered, milyen egy férfi.
Nos,a sorskorrekció az egyik fő érdeklődési területem, és ebbéli kutakodásaim során rengeteg törvényszerűséget fedeztem fel, mitől is függ, milyen egy férfi.

Az egyik legfontosabb, amire rájöttem az az, hogy ők az elmúlt 5-12000 évet háborúban töltötték, ahol igen erős eufemizmussal szólva NEM ugyanazok a szabályok érvényesek, mint békeidőben. Ezért aztán erre vannak trenírozva, hiszen csak így élhettek túl.

Természetesen vannak, akik nem katonáskodtak, mert papok vagy cipészek voltak, és a háttérországban maradtak, és vannak olyan lelkek is, akik egyszerűen nem inkarnálódtak katonatestekbe.
De ők a kisebbség.

A többség: poszttraumatikus stressz szindrómával tért haza, és már nem volt alkalmas nemhogy párkapcsolatra, de emberi érzésekre, emberi életvezetésre sem.

Na most mi az epigenetika?
2-3 éve önállósodott genetikai tudományág, amely azzal foglalkozik (kapaszkodjatok meg), hogy a DNS körüli, LÁTHATATLAN információk mik - és ezek szintén öröklődnek. Ez pedig mi? Az élet SORÁN szerzett életesemények lenyomatai. Így lehet örökölni fizikai sebhelyeket és viszonzatlan szerelmet is például - ismeretlen forrásból, mert ugye összevissza jön ez az ősöktől.:)

Na most az utóbbi években AZT ismertem fel, hogy a mai, sosem harcolt fiatal férfiak is mint poszttraumatikus stressz szindrómások!

Egyszerűen megörökölték.

És hogy viselkedik a katona háborúban?

Tőlünk loptak kenyeret, amikor dédmamám sütött.
És nem is haragudott érte.
Na?

És hogy viselkedik a nő, amikor egy ellenséges katona gyámoltalanul beszökik hozzá, hogy kipihenje magát és elbújjon? Na?