Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Olykor szeretek erős jelzőket használni. Szerintem sokszor
2013. június 12. szerda, 13:43 | Aditi   Előzmény

Olykor szeretek erős jelzőket használni. Szerintem sokszor helyénvaló, mert megvilágítja azt ami van, és az illúzióinkat összetöri. Aki energiát von el a másiktól annak egyetértése ellenére, az lop. Nem kell ezt szépíteni. Persze, igen, ezt kölcsönösen csinálja mindkét nem. Számomra csak akkor világosodott meg, hogy ezt tettem, amikor már nem tettem olyan mértékben: Ezért írtam a blogot.

Az előző hozzászólásomban leírtam, mit gondolok arról, mit kell tenni az egyedüllétben. De hozzáteszem: nekem is el kellett arra a szintre jutnom, hogy már beláttam, amit kellett. Azt tanácsolom, aki ide még nem jutott el, annak a félelmét kell legyőzni és belemenni minden kapcsolódásba, próbálkozni, akár nő létére is "vadászni", kiélni a hiányérzetét, mert azok kapcsolatok segítik hozzá a megismeréshez, és"kiüresedéshez", amiket így talál. Csak nem szabad elvárni semmit. Meg kell tanulni figyelni, és nem a vágyaink kielégítésére használni a kapcsolatokat. Csak élni és élvezni, úgy, hogy a másikat sem erőszakoljuk meg közben. Ez egy nagy tanulás forrása.

Én is ezt tettem, és sok mindent megtanultam az életről, a férfiakról és magamról, illetve arról, mire is vágyom valójában. Megtanultam látni a valóságot az illúzióim mögött, és tudatos döntéseket hozni. Többé nem sodródni, hanem megismerni és a megismerés alapján élni, mindig a szeretetre törekedve és a kiegyenlítődést választva. Sok sérelmet tettem így le, és a múltban felhalmozódott dolgaimat is.

Sok szerencsét!

Namaste