Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Májproblémák
2009. július 13. hétfő, 9:31 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Az éjjel olvastam ezeket a bejegyzéseket, Tőled.

Csak szeretném leírni, mik jutottak az eszembe:

Máj funkciói: energiatermelés, hiszen glükózt termel az élelmiszerekből
-energiaraktározás, glikén-keményítőt készít, kb.:500 kalóra tartalékolása után zsírrá alakítja a táplálékot, rosszabb napokra
-Fehérje-anyagcsere: aminósavakká bontja a fehérjéket, képes más aminósavak előállítására is.
- méregtelenítés (értékelési zavarok, mi a káros vagy jó nekünk?)
-epefolyadék termelése.

Azaz
milyen a kapcsolatom Istennel? Hol nem ismerem a mértéket életem területein? Bízom-e, hogy ha minden Isten kezében van, akkor minden, ami történik az jó, vagy az Egó lázad és kézbe akarja venni a dolgok irányítását?

Aztán eszembe jutott még 1 meditáció: amikor megkérdezed az adott szervet, mire van szüksége? Próbálsz vele kommunikálni. Lehet hülyén hangzik, de miért, ne? Minden szervünk tudattal létező élőlény. Lehet félelmek gyötrik, lehet retteg a megsemmisüléstől.
Vagy mikor medi közben kéred az Isteni fényt beáramolni a korona-csakrán át, le egészen a tested minden pontjára, különös figyelmet fordítva a májra. Ha elveszi másképp az energiád, bizonyára azért teszi, mert szüksége van rá. Akkor miért ne adj? Csak ne más szervtől, vagy működésedtől vegye el, hanem a tiszta és kiapadhatatlan forrásból.
Aztán (erről csak hallodtam, még nem próbáltam) lehet kérni szerv-cserét meditáció alatt. Ezt csak akkor szokták javasolni, hogyha az adott szerv, képtelen gyógyulni.
Itt a megoldás a tudatos munka, és az idő. A türelem.
Ha műtétre kerül sor, kerüljön, mi van, ha tényleg ez a megoldás? Azt én nem tudhatom.
Merj kérni az Égiektől ebben az irányban is információkat.
Mindenek előtt Bízz.
Óriási tananyagot kaptál, de 1 álmomban annak idején megjelent 1 "Mesterem", akkoriban lázadtam a világ ellen, sajnáltam magam, miért pont velem történnek "rossz" dolgok. Erre álmomban 1 idegen városba csöppentem, bementem 1 templomba, ahol látom 2 anyuka pletykálgat, mire 1 gyerek legurult a 45 fokos lépcső legaljáig. Megijjedtem, rohantam a gyerekhez, közben éktelen haragra gerjedtem, nem figyelnek az anyák e gyermekre, meg is halhatot volna, mire megszólalt valaki akivel vallási vitába bonyolódtam. Mireészre vettem a templom sarkában gugol 1 különös alak. Nyugalom sugárzott belőle. Szavaival helyretette a lelkemet: gondolod Isten nem annyi terhet tesz valakire, mint amennyiről tudja, ezt még megoldja? Gondolod, rosszat akar neki?
Szégyeltem magam. Nem bíztam. Csak lázadtam. Azóta is vannak még kifakadások, de korántsem jutt eszembe, hogy bűnhődök, mikor én nem is vétkeztem, ó én ártatlan szent ember!
Pillanatokra meglátom magam kívül állóként, mit tettem, mi ennek az oka és ebből mi következik.
Ez ad erőt nekem. Tanulom még elfogadni magam, azt, hogyha hibázom is, fel kell állni, megrázni magam, és tovább menni. Kitörések viszont nincsennek már. Belátom, hogy nem vezetnek sehová. TUDOM, minden Értem van.
Aditi, erőt és mérhetetlen kitartást kívánok neked. Meg tudod oldani, hiszen már így is 2 lábon járó csoda vagy. Bízz, a többit, hagyd Istenre. De vedd ki a részed a "munkából".
Nekem ez fogalmazódott meg.
Remélem valamicske segítséget tudtam adni. Mást nem igazán tehetek. Más se, hiszen ez a Te "terhed".
De szerintem ezidáig is jól tanulod a leckét, majd írj, ha valamit megtapasztaltál, kíváncsi vagyok, Neked mit adtak ezek, ha van kedved hozzá. A megtapasztalásaidból, mi is tanulhatunk.
Ölellek, minden szeretetemmel:
Üdv, Béke

Buddhanita

Ui.: Deeksha feltőltést próbáltál már? Beírok 1 linket, itt utána nézhetsz: www.//sites.google.com/site/deekshasite/, Prém Zsuzsit azaz Jázmint nagyon ajánlom, de szóba jöhet a Reiki vagy más energiagyógyászat is. Csak én szerintem a Deeksha talán az idevaló:), de ez csak a magán véleményem , pusz