Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Skorpió
2009. július 12. vasárnap, 19:51 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

Bocsáss meg, ha "megerőszakoltalak". Te így látsz engem, bár én személy szerint nem éreztem, hogy bántalak soraimmal.

Véleménynyílvánítás volt a részemről is.

Igen, a vágy a megragadáshoz vezet, de azt is írtam (bár érdekes, ezt nem vetted észre)elfojtással, vagy a beleragadással van a kutya elásva. A kérdésem sem láttad, Ti hol lépnétek ki? Nos én a megragadásnál. Más persze másnál. Nem baj. Az is 1 út.

Azzal, hogy élesen megtagadsz valamit, ítélsz engem még saját dolgaid nem oldod meg.

Ez a blog erről szól, írd meg Te hogy látod a dolgokat. Megírtad és ezt most is köszönöm.

De szeretném felhívni figyelmed, mások, másképp látják a dolgokat és más véleményt írnak a dolgokról. Ez nem a másik leigázásáról szól, sem támadásról, erőszakról. Ez pusztán beszélgetés, nem MONOLÓG.
Érdekes, hogy benned él, hogy fogadjuk el, amit te írsz, tartsuk tiszteletdben, amíg, Te ezt (nem értem egyébként miért) nem teszed meg felénk irányítva.

Én írtam is, nincs bennem neheztelés, nincs bennem semmi "negatív" irányodban. Azt is írtam, hasonlítanak szavaid valakire. DE NEM EZT ÍRTAM: héj, kiscsávó, ezt meg ezt gondolom, és TEDD, ÉLD meg!

Sosem tennék ilyet. Csak leírtam a saját megtapasztalásaimat.

Ha ezzel "megerőszakoltalak", bocsi.

Szeretném hangsúlyozni, nem gondoltam arra, hogy "ez a bolond skorpió, nem érti mit akarok mondani (vagy az egóm). Miért tartanálak bolondnak?

Éld, amit szeretnél, tedd, amit tenned kell, úgy van jól.
De ha az élni és élni hagyni dolgot emlegeted, ha szeretnéd, hogy megvalósuljon életedben: alkalmazd.
Hagyd élni (ebben benne van a másik véleménynyílvánítási joga is) a másikat is, bármennyire "bolondnak" nézed is.
És bocs, de ebben a témában én többet nem írok, mert a "vita" számomra értelmetlen. Magyarázkodni, olyanért, amit nem tettem, sajna nem tudok. Azt amit érzel irántam, vagy mások iránt, a Te dolgod. A Te játékod. Tiszteletben tartom. Legyen úgy, ahogy szeretnéd. Nem fogadsz el? Semmi baj. Tedd.

A célom csupán annyi volt, hogy én így látom, hát megosztom. Ki mit kezd vele, Ő dönti el. A szabad akarat tiszteletben tartása, az élni és élni hagyni ott kezdődik el, hogy megértem a másik, csak önmagát nyilvánítja ki, sem nem támad, sem nem tapos el, bármennyire is "ellenkezik" a véleménye.

EZ SZINTÉN CSAK AZ ÉN SZEMÉLYES MEGLÁTÁSOM! MEGTAPASZTALÁSOM. CSAK ÉS KIZÁRÓLAG, ENNYI
Béke