Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hermess képe
A megfelelő Társ
2013. június 05. szerda, 8:54 | hermess   Előzmény

Én szóltam előre, hogy közhelyeket fogok írni! :)

Sőt még írok is: mindig az a legmegfelelőbb társ a fejlődéshez, aki éppen van. Tőle lehet valamit tudatosan megtanulni. Azon a szinten, ahol ő tart - majdnem biztos, hogy van valami elakadásunk. Ezért "akadunk" éppen rá. Ezt is mindenki tudja, aki idejár, de vajon nem felejtjük el éppen magunkra is vonatkoztatni?

Aki úgy érzi, hogy ez nem illik rá, kérem, ne vegye magára. Sajnos a saját elakadásunkat rendszerint nem vagyunk képesek észrevenni magunkban, ehhez kell a Másik, aki "mindig hibás"... :) A pszichoterapeuták is járnak kötelező terápiára egy lehetőleg semleges kollégájukhoz, aki kívülről meglátja bennük az "elakadás mintát" és közvetíti. Mert ha érintettség áll fent bármelyik klienssel, azonnal megjelenik az "áttét" és a "viszont áttét". Vagyis már nem gyógyító a terápiás (vagy bármilyen más) kapcsolat, hanem játszma lesz belőle.

Kedves Aditi, és mindenki aki érintett! Ha most úgy érzed, hogy eleged van mindabból, hogy inkább már nem kell az összes felsorolt "alsóbb" igényt nyújtani képes pasi, de "följebb" már semmit - lehet hogy éppen most jött el az ideje annak, amikor valóban ki bírod várni a Nagy Őt, a valóban hozzád méltó, érett Férfit. Csak tedd ki a szabad vegyértéket a megfelelő szintre. Hidd el, hogy el fog jönni!

Jah, és lehetőleg ne programozd, hogy nincs ilyen férfi, mert igazad lesz... :)

Namaste!