Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Spirituális tanítás
2009. július 09. csütörtök, 16:17 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Persze, hogy Gipsz Jakab ugyanolyan halott ha eltávozott mint Jacko. Szerintem itt nem erre irányult a felvetés, hanem magára az egész jelenségre, az életére. Ebből pedig szerintem van mit tanulni. Ha mást nem pl. azt, hogy aki a médiával összefekszik annak következményei vannak. Abban egyetértünk, hogy a média nem a mi kedvenc helyünk, eszközünk, stb. Neki viszont az volt, ugyanakkor nem tudott vele bánni, mert magával sem tudott.
A gyerekkori sérültek világa nagyon tanulságos, különösen ha ennek kapcsán az ember magába néz és lel még egy két helyre rakni valót.
Szerintem az sem véletlen - ami nincs - hogy ekkora média cirkusz lett belőle. Nem csak azért, mert millióknak adott okot az örjöngésre - akik esetleg mást nem találnak rá - hanem ezért mert tényleg szinte az egész világ egy tanmesét is láthat, már aki annak fogja fel.
Úgy hogy szerintem nézőpont kérdése, hogy van e egy ilyen esetnek sprituális tanulsága vagy sem. Bár szerintem mindennek van, amivel akár a legkisebb mértékben is kapcsolatba kerülök.
Akit megérint az tanul belőle, akit nem az kikapcsolja a TV-t. Ha mégsem, akkor mégis csak van a számára valami jelentése.

Üdv!